anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cam câți gb folosiți lunar (în medie)?

Vio73
#StarMember
Mi se pare relevant să știm ce nevoi are fiecare.
89 Răspunsuri 89

Cocolino2010
Junior
Eu am primit recent 30 GB, Acesti GB imi ajunge aprox 2 luni-2 luni jumate. As fi multumit daca cel putin din ofertele ce le am, GB sa nu aiba termen de valabilitate. Imi doresc sa se reporteze si pentru luna urmatoare ofertele cu GB, deoarece sunt unele oferte ce nu ai parte de ele luna de luna.

costy7601_1
Începător
buna folosesc cam 15 gb pe luna

Mary_1
Junior
Folosesc in medie 8GB/luna, ma încadrez în abonament

Viotoon
Junior entuziast
5gb in medie

Lascug
Începător
In jur de 10gb. Îmi place sa ascult și muzica cu telefonul conectat la mașina și folosesc net fără sa ma gândesc cât consum

OT53BAN
Junior
În medie 20 de giga...

Sorin_2
Junior
Folosesc în medie 20 gb, urmaresc multe persoane pe youtube.

Liviu27
Junior
Peste 20....si nu imi ajung

Neaplicabil
150-200, pentru ca nu avem cum sa ne conectam toti(terminale-laptop,calculator,tableta) si folosim din greu happy night. 5 persoane nu gameri. daca am avea terminale dupa necesitati,cred ca ar fi cam de la 400 gb in sus (luand si happy night in calcul,altfel nu ne-ar ajunge). partea video 60-70%vizionam la rezolutie mica doar ca informatie. adevarul este ca ne restrictionam mult,ziua nu se prea sta pe net,ca sa nu consumam. e greu,as vrea sa poata accesa oricand copiii mei,dar ne adaptam situatiei. mai am si gb de pe 2 telefoane dar...nu este semnal si nu are sens sa incercam,nu se compara cu routerul.

Messi
Începător
Eu folosesc cel puțin 30 Gb trafic lunar

Folosesc cam 25-30 GB/luna. Depinde foarte mult de ce accesez. Folosesc foarte mult youtube-ul si consuma foarte mult internet.

Vasy95
Junior
De obicei in medie folosesc 14- 15GB pe luna

Vrajitoarea
Cunoscător
Pe mobil cam 10-15 GB, pana la 20 maxim lunar. Pana nu am vazut raspunsurile unora cu 150-200 mi se parea ca consum mult si nu intelegeam ce ai putea face cu mai mult internet decat cei 30 sau 50 oferiti bonus lunar, ca sa ai nevoie de nelimitat. Dar se pare ca eu nu stiu, altii nu au o problema sa ii consume:)

Florin_3
Junior
Cam vreo 20 GB

Englezu007
Începător
Consum in medie 50 gb pe luna de internet, si ma gandesc sa trec la alt tip de abonament cu internet nelimitat!! Au oferte bune si viteza foarte mare de navigare