anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am ramas fara date mobile

Dani7
Începător

Va salut, dețin un iPhone 14 pro MAX și deja de mai multe ori am rămas fără date mobile, doar după ce repornesc telefonul sau îl pin in mod avion își revin datele. ceva sfaturi? va multumesc

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Este posibil să se întâmple din cauza faptului că în anumite momente la nopții se închid anumite frecvențe (power saving se cheamă) din cauza economiei de curent electric, iar apoi se repornesc dimineața. De asemenea, se fac schimbări tot legate de frecvențe, care pot afecta oarecum telefoanele și alte dispozitive, ce trebuie apoi resetate să-și revină. Poți să îl oprești pe timpul nopții sau dat pe modul 3g, dacă nu îl folosești. Dacă îl folosești, nu ai decât să-l restartezi.

Asta cu economia de energie, este și la alți operatori, din câte am înțeles.

Baftă!

delfinas
#StarMember

Dani, bun venit in Comunitate!!!

De cand ai problema asta, in ce zona si in ce moment al zilei ti se intampla cel mai des sa nu ai acces la datele mobile?

Pololică
#StarMember

Salut!

Cum stai cu actualizarile? Stiu ca IOs 16 cam are ceva ratee (printre care si semnalul). Poti trece pe Beta sa vezi cum se comporta? WiFi-ul se comporta la fel?

TheSpecialist
Maestru

Salut ! Vezi dacă se corelează treaba asta cu scăderea sub un anumit nivel al bateriei.  Dacă e așa , se rezolva din setări, dezactivezi modul de economisire. De asemenea, recomand ultimul update iOS 16.5. Varianta Beta nu cred ca e încă așa stabilă. 

DanielaH
Moderator

Dani, s-a rezolvat situația?