anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am nevoie de net ca de aer, dar cele 30 de zile nu sunt de ajuns.

Ciprian_2
Începător
Cum pot sa fac rost de mai mult? Am nevoie de internet deoarece timpul nu imi permite sa stau acasa asa ca netul se termina foarte repede as dori niste trickuri pentru internet in plus.
6 Răspunsuri 6

FaraUnID
Campion certificat
Nu exista trick-uri pentru a avea internet in plus. Poti activa optiunea internet prepay de 10 euro credit si ai 20 + 30 GB de internet + 1 luna de internet gratuit si necontorizat. Daca detii un abonament reincarci SIM-ul prepay de pe numarul de abonament si mai primesti 30 GB de internet pe numarul de abonat. Te inscrii in programul Orange Suporter https://www.orange.ro/fotbal/ si mai primesti ceva internet. Poti lua in calcul varianta unui abonament Orange Me Start https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html#simo unde poti avea pana la 100 GB (oferta standard) de internet pe mobil in fiecare luna.

Vio73
#StarMember
Din păcate, nu se poate să o reactivezi. Există oferta actuală la prepay, cu bonusurile aferente.

teacher_
#StarMember
Salut! Cel mai bun "trick" este sa te înscrii în Orange Suporter, și primești 100 de MB când echipa favorita da gol, și 500 MB când echipa câștigă. Se pot cumula bonusuri destul de mari. Sau reîncarci cu opțiune de peste 10 euro, sau îți faci un abonament doar pentru internet, sau reîncarci o opțiune de internet. Chiar gratis nu o să primești de la nimeni mai mult de 30 de GB.

Vio73
#StarMember
Mai există și acele abonamente Orange Me Start, cu valori mai mari, la care poți ajunge la valori de 100 gb. Dar da, Orange suporter este o soluție rapidă.

Laura_cio
Senior
Acest subiect a mai fost dezbătut. Unele informații le poți afla de aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2006628-primesc-net

DanielaH
Moderator

@Ciprian, pentru că acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate, vom închide aici acest topic. Poți consulta link-ul oferit de Laura.cio aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2006628-primesc-net.

 

Pentru mai multă eficiență, înainte de a adauga o întrebare, folosește bara de căutare și vezi dacă întrebarea ta nu are deja un răspuns. În momentul in care formulezi întrebarea, îți sunt oferite și intrebări similare și în felul acesta vei evita dublarea unui subiect deja dezbătut.