anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am activa o oferta cu roaming și nu mai merg datele mobile

Alina_14
Junior
Bună ziua, am activa o oferta cu roaming și nu mai merg datele mobile. Ce e de făcut?
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

@Alina, da, acesta poate fi unul dintre motive. Cum spuneam, conform Politicii de utilizare rezonabilă a serviciilor de roaming SEE, trebuie ca traficul de voce și date din ultimele 4 luni (123 zile) să fie efectuat majoritar in România.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Jay
Campion certificat
Da-i un restant la telefon, să nu fie de acolo problemă..

teacher_
#StarMember
Ești pe prepay sau pe abonament? Daca ești pe prepay, vezi sa nu îți fi expirat opțiunea.

Miha_Z
#StarMember
Buna. Incearca sa dai un restart la mobil.

Ascary
Campion certificat
Asa zic si eu,un restart ar rezolva problema.

Vio73
#StarMember
Dă-i o dezactivare și o reactivare date plus restart!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Ascary
Campion certificat
Daca nu merge incearca si sa scoti si sa bagi inapoi SIM-ul

Alina_14
Junior
Am dat și restart.. Oferta încă e valabila pana în 2 aprilie.. Dar nu mai merg datele mobile... Nu știu ce sa ii mai fac sa meargă...

Ascary
Campion certificat
Scoate SIM-ul

Jay
Campion certificat
Este posibil să le fi dezactivat fără să vrei, din telefon?!..

teacher_
#StarMember
Nu de oferta la internet mă refeream, ci sa nu îți fi expirat opțiunea pe care o ai. Chiar daca oferta e valabilă o perioada, trebuie sa ai și o opțiune de minim 5 Euro activa. Nu ți-a expirat acea opțiune cumva? Să înțeleg că ești în roaming acum? De cat timp ești plecata?

Alina_14
Junior
Sunt plecata de 3 saptamani din tara.. Pana acum 2 săptămâni a funcționat... Mai am încă și oferta valabila cea de 12 euro.

Jay
Campion certificat
În contul tau My Orange te-ai uitat? E posibil să ți se fi terminat internetul valabil in afara țării?.. Dacă e așa va trebui să reincarci..

teacher_
#StarMember
Ok, atunci verifica daca roamingul îți e activ, și merg datele mobile în roaming, din setările telefonului, sa nu se fi modificat acolo ceva. Daca totul e ok, suna la *100*6# (nu știu dacă merge din roaming) sa ți se trimită setările pentru roaming încă odată.

Alina_14
Junior
Va mulțumesc frumos tuturor.. Sper sa rezolv problema.