anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

viteza mica la abonament 2100

marius62
Junior

am si eu o problema si anume: nu reusesc sa prind mai mult de 300 mbps pe cablu la acest abonament .pe speedtest.net prind pe cablu 300mbps si pe speedtest.ro 150mbps si nu este problema de la mine am placa de retea de 2500 si cablu cat 8 deci nu este problema de la mine am citit pe forum aici ca ar fi problema de la ei si anume nu este viteza din profilul ont data cum trebuie, asta oare sa fie problema?? poate este cineva oficial pe forum sa verifice daca este adevarat sa nu fie data viteza mare data din profilul ont.si am verificat si in viteza din pagina de admin ont si este 2500 mbps doar ca pe fir nu prind viteza

1 Soluţie acceptată‚

marius62
Junior

ca sa vezi azi dupa ce am dat comanda si de placa de retea pentru pc, ca am vazut eu ca prind viteza la maxim pe pc adica 940mbps donlowad si upload la fel. am zis ia sa incerc si driverul de windows 10 la  placa de retea axagon ade -25 rc cu toate ca eu aveam windows 11 si am instalat toate versiunile pentru windows 11 dar surpriza doar driverul de la windows 10 a mers si am prins 2100 wooow si upload 900mbps.asa ceva nu ma asteptam, doar o incercare la nimereala a reusit deci care mai aveti probleme incercati si alte drivere de la alta versiune de windows

Vizualizare soluţie în postul original

45 Răspunsuri 45

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai dat și un reset la ont și tot așa este?

marius62
Junior

asta sincer nu am incercat sa fac  daca ma puteti ajuta cum sa fac asta o sa incerc si asta

Vezi că pe spatele ont-ului ( nu dedesubt), pe partea din spate, unde are și butonul on/off are o găurică lângă care scrie ,,Reset". Introduci o scobitoare în acea găurică și o ții apăsată până se sting toate ledurile și apoi îl lași să se reaprindă și încerci să vezi dacă s-a schimbat ceva.

Dacă tot nu vrea, scrii la suport din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos).- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi, transfer operator.

Baftă!

marius62
Junior

multumesc pentru raspuns ,dar nu merge acelasi lucru poate mai rau acum nu mai trec de 220mbps 😁 o sa incerc sa le dau mesaj sa vad daca o sa verifice daca este viteza data din profil cum trebuie ca altceva nu cred ca ar putea sa fie problema 

Mai dai un reset. Oricum o să te pună și ei să dai, cel mai probabil. Pe wifi merge mai bine?

Testul îl faci cu speedtest.net, cu server de Orange Romania?

marius62
Junior

pe wifi pe iphone 15 pro am prins 1400mbps,dar pe wifi laptop nu depasesc 300 cu toate ca laptop-ul ar trebui sa mearga si el mai bine dar nu ma intereseaza asa tare pe wifi ca il folosesc cu cablu in el, deci banuiesc ca e bine pe wifi telefon, dar nu stiu cat ar trebuie sa prinda 

E binișor pe wifi. Vezi ce faci cu cei de la Tehnic!

Salut! Ce model de laptop ai? Te rog, spune-mi marca și modelul. Este posibil ca placa de rețea să fie limitată la standardul AC 433 Mbps sau 866 Mbps, ceea ce explică vitezele mai mici. În schimb, iPhone 15 Pro Max suportă AX 2400 Mbps.

Acesta este modelul de laptop: ASUS Vivobook 15 F1504VA nu este cine știe ce  dar eu l-am luat pentru chestii ușoare pentru restul am PC deci nu am nevoie de laptop prea puternic dar cred că asta ar trebui sa fie bun pentru aceasta viteza 

Pai specificațiile de pe site-ul Asus spun ca poate veni cu 3 variante de configurație la placa wifi inclusiv varianta cu standard-ul AC. Verifică in device manager la windows ce placa wifi are instalat. Baftă. 

12148.jpg

Asta este configurația mea la wifi Wi-Fi 6(802.11ax) (Dual band) 1*1 deci din cate am citit suporta viteze bune deci nu vad cum ar fi o problema 

Conform Intel, pentru 802.11ax (Wi‑Fi 6), un dispozitiv 1×1 cu canal de 80 MHz poate atinge teoretic aproximativ 601 Mbps. Chiar dacă ai un canal de 160 MHz, nu ai cum să depășești mult peste această valoare în cazul unui singur flux. Prin urmare, concluzia mea este că, pentru o placă Wi‑Fi 6 1×1, un link teoretic de 600 Mbps face ca viteza efectivă de 300 Mbps să fie absolut normală și de așteptat.

Chiar daca ar fi asta problema nu se explică de ce pe fir nu atinge mai mult de 300mbps nu as avea nevoie de viteza așa mare pe wifi dar pe fir sunt nemulțumit și nu știu din ce cauza 

Daca este corect modelul de laptop acesta vine fara port ethernet. Sau cel puțin asa apare in imagini.

12161.jpg

12160.jpg

12156.jpg