la 13-12-2024 11:08 AM - editat ultima oară la 13-12-2024 11:12 AM de DanielaH
Bună ziua.
Nu sunt genul hater sau om care să și piardă timpul reclamand inutil pe internet dar situația existentă lângă Brașov în localitatea Hărman de câteva luni de zile devine foarte supărătoare pentru că în unele weekenduri începând cu vineri apar probleme cu internetul și sunt sigur că este o eroare umană pentru că este prea mare coincidența ca de fiecare dată să se întâmple în aceeași zi.
Un angajat de al Orange din Brașov Pur și simplu nu își face treaba și superiorii lui nu au sesizat problema.
Vă rog mult ajutați ne sau trecem la Digi.
PS. Astăzi nu am avut internet deloc și este vineri iar echipa e de intervenție este așteptată abia la ora 18:00 în condițiile în care jobul meu depinde de internet.
la 13-12-2024 11:28 AM
Salutare!
Este bine că ai scris și aici, dar cred că ar fi cel mai bine să le scrii din secțiunea Contact .
Poate se sesizează și cineva de la Orange și sper să se rezolve cât mai repede.
Succes!
13-12-2024 12:39 PM - editat 13-12-2024 12:40 PM
Salut! Fă niste teste de viteză a rețelei, apoi fa capturi de ecran, cu specificarea locului, datei și orei, in zile diferite (comparativ), și trimite-le celor de la Orange pe mailul din n secțiunea contact, descrisă de colegul meu și sunt sigur că în câteva zile situația se va remedia.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor