anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rusine orange rusine

Aurash13
Începător

Sa va fie rusine, de miercuri ora 13.00 am ramas fara internet si televiziune(robotul la la acea data data a dat un termen joi ora 18.00) 

Sunam de joi in continuu si nimeni nu rezolva nimic

4 apeluri la suport si degeaba suntem sambata ora 14.00 iar toti ne repeta aceleasi lucru" a fost deschis un tichet", 

A fost o echipa la fata locului a verificat raspunsul lor fiind nu vine semnal e o problema generala

Inca odata SA VA FIE RUSINE

5 Răspunsuri 5

Radutuby
#StarMember

Salutare!

Și eu sunt utilizator al acestor servicii și, într-adevăr, este o situație extrem de neplăcută. În cazul de față, nu prea ai ce face decât să aștepți și să verifici statusul intervenției în My Orange. Astfel de situații sunt neprevăzute și nu cred că își dorește cineva să vă țină atât timp fără internet. Sper ca problema să se rezolve cât mai rapid posibil.

16524.jpg

16522.jpg

„Less noise. Better signal.”

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Fiind o problemă generală, este posibil ca soluționarea să dureze mai mult. Cei de la serviciul clienți ar trebui să poată confirma dacă este vorba despre un deranjament la nivel general.
Dacă rețeaua mobilă funcționează bine în zona ta, poți folosi datele mobile ca alternativă, creând un hotspot de pe telefon pentru a avea acces la internet pe alte dispozitive. De asemenea, dacă televizoarele sunt compatibile, poți folosi aplicația Orange TV Go pentru a urmări canalele, folosind conexiunea prin hotspot de pe telefon.

La remedierea problemei tehnice, în funcție de perioada în care nu ai beneficiat de servicii, poți solicita compensații.

Aurash13
Începător

Va multumesc pentru ajutor, insa sunt un client vechi (am 4 abonamente voce + internet + tv)am facut tot ce tinea de mine (omeneste , prieteneste) insa eu nu am intalnit pana acum durerea asta in dos ( nu vreau sa ma exprim altfel), in fiecare an aceeasi problema (4 - 5 zile fara net), nu ma intereseaza compensatiile lor de tot rasu, ma intereseaza sa rezolve problema cat mai repede pentru ca de asta am facut cu ei contrat, pentru serviciile care le "furnizeaza".

insa stiu ce am de facut de luni, nu recomand nimanui orange 

Inca odata sa le fie rusine

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, se mai întâmplă, nedorit de cineva și astfel de situații, pentru care trebuie să avem ceva de back-up. Eu, de exemplu, am un router mobil în care pot introduce un prepay cu net nelimitat și pot vedea programele în Orange TV go, plus YouTube și ce mai mă interesează.

Știu că este neplăcut, dar asta este!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salut, @Aurash13,

Îmi pare rău pentru situația descrisă. Dacă este legată de serviciile afectate de incidentul din județul Tulcea, să știi că s-a rezolvat. În cazul în care dificultățile persistă, te rog să-mi lași codul de abonat într-un mesaj privat, pentru a putea verifica situația.

Mulțumesc și o săptămână ușoară.

Un „te rog” deschide inimi, iar un „mulțumesc” le apropie. 🙂