anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] De ce merge prost internetul Orange Home?

Am abonament Orange Home 500 prin fibra si viteza este foarte scazuta, 1-2 mb/s pt download. Vorbesc la 2 zile cu un consultant Orange si tot zice ca o sa trimita sa verifice si nimic. Care este solutia pana la urma? Sa trecem la Digi?
12 Răspunsuri 12

DanielaH
Moderator
@razvan_andrei82, mulțumim pentru sesizare. Îmi pare rău pentru situația descrisă de tine. Dacă deja ai depus o sesizare la noi, înseamnă că situația este cunoscută și colegii noștri fac toate verificările necesare pentru remedierea problemelor. În ce zonă te afli? Este o situație recentă sau ea persistă de mai mult timp?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ce router si primit? Testul e facut pe wifi? Intreb pentru ca, in screenshot, esti pe date mobile.
Client Orange

Testul e facut pe wi-fi 5g. Eram pe date mobile cand am facut screenshot. Routerul este model nou Huawei wi-fi 6. La inceput isi mai revenea dupa o resetare a routerului, dar acum merge prost de vreo 5 zile.

Vio73
#StarMember
Salutare! Ai verificat bine toate conexiunile, mufele, etc ? Și la sora mea puseseră routerul într-o anumită poziție și nu prindea mai mult de 100 Mbps, iar după ce l-am mai mișcat și am mai umblat pe la mufe un pic, a ajuns la 465/ 233. Deci vezi dacă poți să faci ceva. La mine merge impecabil. Am Orange din 2017 și nu am avut decât o întrerupere generala de vreo 10 minute pe tv, care s-a remediat ulterior. Concurența este tot timpul prin zonă cu mai multe mașini, deci nu e o alternativă mai bună. Cred că e o întâmplare nefericită la tine! Baftă!

Acum si-a revenit brusc, fara sa-i fac ceva. Deci, cel mai probabil este de la retea, pt ca nici nu am atins routerul. Sa vedem cat merge bine. De obicei merge cateva zile, apoi scade brusc fara vreun motiv evident.

Vio73
#StarMember
Mă bucur că și-a revenit!

Gata, a revenit la vechile obiceiuri. Maine ar trebui sa vina un tehnician sa verifice la fata locului.

Vio73
#StarMember
E clar că ai ceva probleme pe la conexiuni sau la cablu.

Sambata au venit si au schimbat routerul cu alt model Huawei hg8247w5 si se pare ca s-a rezolvat problema.

Anonim
Neaplicabil
PING: 45 + Download + Upload. Marele Orange, Nr. 1 in Romania, Cea mai tare retea. Dar ei nu au treaba cu pingul, daca fibra functioneaza. Test rulat in urma cu 30 de secunde. Ca idee, dupa ora 19 pana la ora 01, cam asa functioneaza treaba.

pazvante04
Începător
@wlog.ro, ma bucur ca tie iti merge bine, de mine nu pot sa zic la fel, dintre toate, orange-ul e cel mai prost la capitolul de internet in sensul in care viteza de descarcare pica in fiecare secunda la aproape 0, ping nu mai zic, peste 5000, si asa mai departe. Problema e ca nu pot rezilia contractul, ca as face-o cu cel mai mare drag, o bataie de joc

Vio73
#StarMember
Ai sunat la suport? Și mie îmi merge foarte bine. În locația unde sunt acum am net de 500.