la 08-10-2025 10:41 AM - editat ultima oară la 08-10-2025 10:43 AM de DanielaH
Salut ,am contract pe 24 de luni entry pentru internet și cablu ,decomandată îl am de 6 luni și vreau să îl închid ,îmi puteți spune cat ar costa acea taxă ?
la 08-10-2025 01:43 PM
Salut, Andrei57,
In situatia in care doresti rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei minime contractuale, se vor achita despagubiri/taxe:
-Pentru pachetele cu echipament si servicii (persoane fizice): Despagubirea/taxele includ valoarea beneficiilor acordate (ex: reduceri abonament, optiuni) proportional pentru lunile stabilite prin contract, la care se adauga valoarea reducererilor pentru echipamente (diferenta dintre pretul de lista si cel promotional al echipamentului).
-Pentru persoane juridice: Despagubirea este egala cu valoarea abonamentului inmultita cu numarul de luni ramase pana la finalul contractului.
In ambele cazuri: Se adauga facturile neachitate si penalitatile de intarziere (0,5%/zi).
Multumim!
08-10-2025 11:10 AM - editat 08-10-2025 02:26 PM
Salutare!
Va trebui sa faci o solicitare de reziliere contract către serviciul clienți Orange (recomandat prin chatul din aplicație sau telefonic) urmand a fi contactat de un operator Orange care îți va spune exact condițiile rezilierii (cât ai de plata in cazul rezilierii, informații legate de predare echipamente etc.).
https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange
la 08-10-2025 01:43 PM
Salut, Andrei57,
In situatia in care doresti rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei minime contractuale, se vor achita despagubiri/taxe:
-Pentru pachetele cu echipament si servicii (persoane fizice): Despagubirea/taxele includ valoarea beneficiilor acordate (ex: reduceri abonament, optiuni) proportional pentru lunile stabilite prin contract, la care se adauga valoarea reducererilor pentru echipamente (diferenta dintre pretul de lista si cel promotional al echipamentului).
-Pentru persoane juridice: Despagubirea este egala cu valoarea abonamentului inmultita cu numarul de luni ramase pana la finalul contractului.
In ambele cazuri: Se adauga facturile neachitate si penalitatile de intarziere (0,5%/zi).
Multumim!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor