anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Wifi

Măli
Junior

Inafara faptului ca abia dupa un an jumatate, mi ati rezolvat problema cu canalele HD, v am sunat de atatea ori sa mi rezolvati problema cu WiFi si voi ma puneti de fiecare data sa fac acelasi test **beep** de speed si gata s a rezolvat. Se rezolva pe moment cateva ore si dupa o ia de la capat

22 Răspunsuri 22

Sigur că da, poate fi. Dar ei trebuie să vină și să verifice calitatea semnalului de la odb, până la ont-ul tău, să nu fie ceva ștrangulat pe traseu.

Fă-le și o sesizare scrisă din secțiunea Contact, dacă ai servicii de la Orange Romania:

https://www.orange.ro/contact/

Sau de aici, dacă ai OROC:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

arsradu
Fost #StarMember

M-am gandit si eu la asta. Dar daca ar fi ceva strangulat pe traseu, ma gandesc ca s-ar fi manifestat tot timpul, nu doar cateodata... Nu stiu, trebuie vazut si pe cablu, dupa parerea mea. Daca e si pe cablu la fel, atunci da, e o problema cu semnalul pana in apartament. Daca e doar pe WiFi...tind sa cred ca e aglomeratia din zona.

Client Orange

arsradu
Fost #StarMember

Evident ca nu e vina ta. Dar...e posibil sa nu fie nici a operatorului. Pur si simplu, zona respectiva este super congestionata. De aceea e foarte bine daca poti sa treci pe 5GHz cand ai posibilitatea, ca sa eviti intr-o oarecare masura aglomeratia de pe 2.4Ghz.

Acuma, in ceea ce priveste intrebarea ta, n-as sti sa-ti spun. Tind sa cred ca nu are legatura, dar se poate sa ma insel. Cu toate astea, ceea ce mai poti incerca, si ar fi foarte indicat sa incerci si asta, daca poti, ar fi sa vezi daca in momentul in care ai probleme pe WiFi, ai si pe cablu de net.

Ai vreun Desktop PC sau poate si laptop (cu toate ca, la laptop-uri incepe sa devina o raritate) cu port de LAN/Ethernet (RJ45)?

Pentru mai multa claritate, cam asa ar trebui sa arate.

arsradu_0-1676718339856.png

Si cam asa ar trebui sa arate cablul.

arsradu_1-1676718444485.jpeg

Ai ceva de genul asta cu care sa testezi viteza pe cablu? Daca da, conecteaza un capat in router (unul dintre porturile marcate ca LAN), si celalalt in laptop/PC, ce ai la indemana, si vezi daca se mai intampla. Pentru ca, daca pe cablu merge ok, inseamna ca problema e doar pe WiFi, si, dupa cum ziceam si mai sus, cel mai probabil e din cauza aglomeratiei din zona. 

Acuma, nu stiu cum e setat router-ul tau, in general ar trebui sa fie pe Channel: Auto. Se poate verifica si asta. Daca nu e deja, se poate seta pe Auto. Dar cel mai simplu pe termen lung, ar fi sa incerci sa rezolvi problema cu reteaua de 5GHz.

Client Orange

Salutare!

Sună la 300 sau 0374300300, apoi formezi 1-3-2, pentru asistență. Eu sunt într-o locație acum cu net de 500, cu ont Huawei și funcționează cam așa:

https://www.speedtest.net/my-result/a/9071891265

Sigur, mai înainte de toate, dă-i in restart, eventual o resetare, verifică fibra, conexiunile,  etc. 

Dacă nu, sună, așa cum ți-am spus mai sus!

Eu am de 1800 și rupe, deci sunt foarte mulțumit!

Multă baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Multumim de detalii! Trebuie sa ai in vedere ca noi suntem tot clienți si te putem ajuta doar cu sfaturi. 

Recomandarea mea e sa ceri sa vina o echipa tehnică la tine in locație sa verifice echipamentul si conexiunea daca ai întâmpinat probleme de mai multe ori la rand. Ne poti spune ce model de router folosești? Ce tip de abonament ai? Ce telefon sau laptop folosești ca sa te conectezi la internet si nu iti merge?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Este un router de la Huawei

Pachetul Orange Love

Telefoane S22 si S9+

Laptop Lenovo

Mulțumim! Acel router de la huawei ce model e?

Scrie pe partea din spate modelul sau poti sa ne faci o poza si sa o atașezi aici.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

arsradu
Fost #StarMember

@Măli , sugestia de mai sus cu cablul e doar pentru confirmare. Cel mai probabil, nu o sa fie probleme pe cablu, pentru ca daca ar fi fost, ar fi trebuit sa ai probleme si pe 5Ghz (WiFi). Daca zici ca merge ok, pe TV, pe 5GHz, tind sa cred ca problema nu e la operator.

Deci, daca nu ai posibilitatea sa incerci, nu-ti fa griji. Dar daca poti, cred ca ar ajuta foarte mult un test si pe LAN.

Client Orange