la 26-01-2023 05:57 PM
Buna seara!
Am observat ca accesul la anumite site-uri este restrictionat. De exemplu www.bancatransilvania.ro si www.ziare.com. Eu platesc abonament, dar de cand am trecut pe orange nu-l mai pot accesa. Din alte retele functioneaza, din orange nu. Cum se poate scoate de pe lista cu site-urile blocate? Multumesc!
la 26-01-2023 07:30 PM
Liviu, bun venit in Comunitate!!!
Nu cred că accesul la aceste site-uri este restricționat de Orange. Pe netul mobil nu exista o problemă în sensul ăsta, am putut accesa aceste site uri.
Vezi sa nu ai niste restricții în dispozitivul tău.
la 26-01-2023 08:40 PM
Pe conexiunea Vodafone(internet mobil) de pe acelasi calculator pot accesa fara probleme siteurile respective.
la 26-01-2023 09:09 PM
Mda, atunci nu știu ce se întâmplă. Să așteptăm opiniile colegilor care au internet fix de la Orange...
la 26-01-2023 09:38 PM
Banuiesc ca e ceva cu ip-ul routerului orange. cum activez wifi-ul pe telefon, nu mai pot vizualiza paginile respective. cum trec pe date mobile(care nu-s de la orange) merge! Nu am de mult timp conexiunea de la ei iar siteul www.bancatransilvania.ro nu am putut sa-l accesez nicodata de pe aceasta conexiune!
la 27-01-2023 09:16 AM
Confirm ca ambele site-uri nu functioneaza, bancatransilvania de mai demult si ziare.com recent, deci este o problema Orange internet fix, nu una pe calculatorul personal. Pe date mobile orange merge.
la 27-01-2023 09:34 AM
@ryanad2: Ai încercat o schimbare de browser? Mai exact ce browser îți face probleme? Dacă problema persistă cu mai multe browsere, încercă o conexiune pentru verificare prin hotspot de pe mobil, unde scriai că nu sunt probleme. Revino cu informații pe topic după ce încerci.
la 27-01-2023 10:25 AM
Da am incercat cu mai multe browsere, Safari, Chrome, Edge, si pe MacOS personal si pe Windows serviciu si nu se pot accesa cele doua site-uri mentinonate. Deci clar sunt blocate de catre Orange. De asemenea cu hotspot mobil merge.
la 27-01-2023 10:29 AM
@ryanad2: Atunci insistă la serviciul clienți (telefonic sau pe chatul Djingo) pentru o resetare a contului. Posibil să fie mai simplă decât alte verificări și analize. Succes.
la 30-01-2023 10:14 AM
@oniliviu, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
la 30-01-2023 05:32 PM
Buna DanielaH,
Am luat legatura undeva prin dececembrie sau noiembrie anul trecut cu suportul tehnic. Raspunsul a fost evident cel clasic!
la 21-02-2023 09:02 AM
Dupa mai multe incercari, s-a rezolvat de catre suportul tehnic prin actualizarea IP-ului sau ceva de genul. La serviciul clienti nu au acceptat in convorbirea initiala ca ar fi problema Orange din moment ce internetul mergea. Dupa mai multe insistente precum ca Orange e de vina si nu site-ul bancatransilvania, la suportul tehnic problema a fost inteleasa si rezolvata aproape instant.
la 22-02-2023 06:56 PM
Eu nu am avut bafta asta! Motiv pentru care in cateva luni voi rezilia contractul cu acest furnizor!
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor