la 20-09-2024 09:46 PM - editat ultima oară la 23-09-2024 09:01 AM de DanielaH
Buna, astazi au venit cei de la Orange si mi-au schimbat routerul cu unul nou din cauza faptului ca m-am plans in legatura cu viteza internetului. Viteza este acum la 700/800 mbps daaaar, am intrat astazi in Valorant si se misca absolut groaznic. Pingul este la 25 dar se blocheaza intr-una si imi apare constant internet problem. Ma poate ajuta cineva? Nu ma pot bucura deloc de joc pentru ca nu merge
la 21-09-2024 07:32 AM
Salutare!
Dă un restart la router, dacă zici că funcționa cu cel vechi. Dacă tot nu vrea, contactează prin una din metodele de Contact și cere ajutorul.
Succes!
21-09-2024 01:58 PM - editat 21-09-2024 02:01 PM
Salut!
Ai mai jucat si inainte de schimbare, jocuri online pe internetul prin fibra de la Orange? Cum au mers?
La Orange este cunoscuta demult problema cu ping-ul mare in jocurile online si este o problema legata de retea si de rutare, care nu a fost rezolvata si nu se stie cand si daca se va rezolva. Cineva spunea ca a rezolvat problema cu un VPN setat pe Germania, unde sunt majoritatea serverelor jocurilor online. Incearca si tu cu un VPN gratis setat pe Germania si vezi daca merge mai bine...
la 26-09-2024 04:26 PM
Da, am jucat si inainte de schimbarea routerului si au mers mai rau. Nu ma prea pricep la VPN-uri si lucruri de genu, nu as vrea sa fac vreo prostie
26-09-2024 06:35 PM - editat 26-09-2024 06:39 PM
E clar, asta e problema. Solutiile sunt limitate, daca nu merge cu VPN, solutia e sa schimbi operatorul, nu prea ai ce face altceva. Cu VPN este foarte simplu, nu ai ce sa strici sau ce prostie sa faci. Este un programel care se instaleaza pe PC, il deschizi, selectezi serverul din tara dorita, in cazul tau Germania si ii dai Start. Dupa ce ai terminat, ii dai Stop si totul revine la fel cum era inainte. Sunt variante de VPN platite care sunt mai bune, gen ExpressVPN, NordVPN, Surfshark, Private Internet Access, TotalVPN sau CyberGhost, care au si variante trial 30 zile si 45 zile. Le gasesti foarte usor cu o cautare pe Google. Prima data testeaza cu varianta trial si vezi daca se rezolva problema. Nu ai nimic de pierdut, ai doar de castigat...
la 29-09-2024 02:48 PM
Multumesc frumos, am sa incerc!
30-09-2024 11:49 PM - editat 30-09-2024 11:51 PM
Cu placere! Incearca sa vezi daca rezolvi ceva, e simplu si gratis, iar daca rezolvi, cand se termina varianta trial la VPN, iti poti face abonament, e ieftin. Tine-ne la curent cu ce rezolvi. Succes!
la 24-09-2024 03:31 PM
cand te abonezi la orange-gunoi-fibra mai vrei si performana..pe astia nui intereseaza decat sa te pacaleasca cu vreo 2 ani de abonament si atat,am facut vreo 30 de tikete la ei si degeaba nu-i intereseaza la ei functioneaza totul normal.bine ca sant asa de **beep** incat uni dintre ei nici nu stiu ce e PING sau LAG pe retea.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor