anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme internet fix - ping mare si viteza slaba in extern

oldschool
Junior
am ping foarte mare , intern 30 . in jocuri minim 70
plus pierderi de pachete !
viteza slaba in extern . maxim 200 mbps

altii n au asemena probleme . vreun specialist orange pe aici ? locuiesc in Timisoara
23 Răspunsuri 23

Vio73
#StarMember
Salutare! 200 Mbps ți se pare puțin? Pune un test de viteză!

FaraUnID
Campion certificat
@oldschool Prietene, eu am viteze de 1,2 Mbps si 0.97 Mbps in buricul targului, dupa cum am povsetit aici https://comunitate.orange.ro/questions/2496157-calitate-conexiune-internet-4g-piatra-neamt Tu ai 200 Mbps si te plangi de faptul ca ai viteza slaba ?!?!?!?!?

oldschool
Junior
da ca nu e stabil . vezi ca sunt baieti ce au 930 mbps pe un server din Usa

Salut, Am verificat si viteza de 200 MB/s este una in parametri optimi de functionare, dar, daca vrei sa o maximizezi, poti incerca schimbarea cablului ethernet care realizeaza conexiunea intre router si PC-ul tau cu unul dintr-o generatie cat mai noua. In alta ordine de idei, PING-ul poate prezenta fluctuatii in functie de aplicatiile/ jocurile pe care le accesezi.

Neaplicabil
Vorbim de internet fix sau mobil? Pentru fix, se poate mai bine. Nu e rau nici asa, dar se poate mai bine. Pentru mobil, e excelent. 🙂 Cat despre jocuri, din cate stiu eu, si se poate sa gresesc, pentru ca nu sunt gamer, depinzi foarte mult de serverele companiei care tine jocul.

FaraUnID
Campion certificat
@oldschool Ti-a dat @Orange Assistant de te-a julit! :)) Un fel de Headshot cu ping zero. :)) Fix asta a fost si raspunsul dat in cazul meu: "In urma verificarilor efectuate nu s-au constatat deficiente in functionarea retelei. Prin urmare vitezele, in cazul meu de 1,2 Mbps si 0.97 Mbps, sunt in paramentri. Cu alte cuvinte: Bun venit in reteaua numarul 1!

DanielaH
Moderator
@arsradu, inițiatorul a încadrat topicul în subcategoria "Internet fix", deci decucem că despre acesta este vorba. @oldschool, corect? Vorbim despre Internetul fix?

Neaplicabil
Sorry, n-am vazut ca era la categoria Internet (fix) si TV. 😄 My bad. Pai atunci trebuie vazut daca echipamentul din dotare permite mai mult, si daca infrasctructura din zona permite mai mult. Oricum, nu mi se pare o viteza rea. Binenteles, e loc de mai bine. :))

Vio73
#StarMember
Scuze, am crezut că vorbești de net mobil!

oldschool
Junior
da e vb de internet fix fibra . am mai vb la suport si asa fac mereu . am vazut la baieti viteze de 930 mbps pe extern , servere din america ! o sa mai incerc , ma duc personal la shop !

oldschool
Junior
locuiesc la cateva min de centrul orasului. , da na in fine !

mihai_13
Maestru
vrei viteza ? te orientez spre rds rcs care sta mult mai bine la viteza de internet.( sunt fan Orange dar numai la GSM) acum sa stii ca pingul in jocuri conteaza de multi factori ; nod de retea , ora la care are loc conexiunea, serverul de care este legat jocul online, daca joci pe wifi sau cu cablul de net insertat in laptop sau pe desktop etc ps; chestia cu "la baieti' este un termen "larg" prea larg zic eu :))) si trebuie verificat atent .

oldschool
Junior
am si rds dar sunt probleme pe extern . de aceea am luat si orange ce sa zic ... am vazut la prieteni cu ochii ,ca merge bine . in fine . la rds mergea foarte greu epic games launcher , probleme in joc la fortnite desi pingul e de 20 si ceva . origin iara , battle.net ... am vb la suport si la ei dar n am rezolvat nimic .

Anonim
Neaplicabil
Nu iti asigura niciun furnizor o calitate anume sau un anumit timp de raspuns. Tu fiind pe fibra Telekom acum si avand servicii Orange, ai pingul dublu national pentru ca ORO e inca operator virtual peste Telekom. Din moment ce national e asa, international e dezastru. Singura solutie e sa alegi Digi sau sa ramai si cu Orange asa cum e, poate dupa preluare se mai schimba ceva. Cat despre viteza, depinde iar ce capacitate au, noduri, rute...multe, multe... dar se stie ca nu exceleaza si, repet, neasigurand nimic in cazul contractelor pentru Home use, asta e.