anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Internet Fix Giroc

Elena17
Începător

Hello, am nevoie de putin ajutor. Azi în jur de 10:30 mi s-a deconectat laptop-ul de la internet. Am verificat router-ul, i-am dat un restart dar în continuare nu merge

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

@Elena17: Bun venit în Comunitate. Există o problemă la cablul de fibră optică care intră în router. Mai exact, poate fi o problemă cu cablul îndoit la tine în casă. Verifică acest aspect și asigură-te că nu este îndoit acest cablu. Pe cât posibil, trebuie să fie cât mai liniar acest cablu.

Dacă e ok, atunci verifică eventual la vecini care au aceiași conexiune sau revii cu o sesizare (apel la 300 sau în chat Djingo) dacă nu este vreo lucrare/intervenție programată în zonă asupra rețelei de fibră optică. Succes.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dă-i un restart și o resetare la router, verifică și fibra să nu fie îndoită sau conexiunile întrerupte, iar dacă tot nu vrea, sună la 300 sau 0374300300, apoi formezi 1-3-2 pentru asistență, chiar dacă Djia îți va cere ultimele 6 cifre din CNP.

 

Baftă!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Nu au fost ceva furtuni zilele astea in zona aceea? Pentru ca, daca da, e posibil sa fi afectat infrastructura de fibra optica din zona.

Solutia: daca nu ai facut-o deja, suna la 300/0374 300 300 si fa o sesizare.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

ZTE - cele mai proaste routere, zici ca cineva de la achizitii Orange spala bani prin routerele astea. Apropo, parca produsele ZTE era interzise in Romania prin ordin judecatoresc. Exista un articol pe undeva pe google. 😉