la 06-03-2025 03:07 PM
Buna.
Mi as dori sa stiu daca este posibil ca reteaua (internetul fix) sa fie limitata intentionat de voi!?
Cu acelasi echipament si acelasi internet (router-ps5-cablu ethernet) , pingul difera extraordinar de mult de la o locatie la alta.
La 1 km distanta la alta adresa am ping 19 si la locatia actuala 40+
Intrebarea mea este de ce?
Repet. Acelasi router,abonament,router,cablu etc
Mi s a spus de un angajat de la voi ca este posibil ca viteza sa fie limitata de voi pentru N motive.
Mai are cineva probleme de genul?
la 06-03-2025 03:58 PM
Salutare!
Am tot vazut topice cu diverse probleme pe 2300Mbps (si doar pe viteza asta). Strict legat de informatiile oferite:
la 06-03-2025 04:50 PM
Salut. Aceasi problema si la vecinul meu din blocul alaturat (2 metri distanta intre blocuri)
Nu doar eu am problema aici.
Ma repet. La cealalta locatie la 1km distanta de locatia cu “probleme”, totul este ok. PING 19-20 in acelasi joc (eafc25) cu acelasi internet/router/ps5/cablu ethernet.
Nu vine nimeni de la Orange sa verifice. De o luna de zile ma rog de ei. Mereu ma indeuma sa fac speedtest cu ei in telefon. Deja sunt penibili. Astazi mi s a spus de un angajat orange care a venit sa instaleze echipament nou unui vecin, ca el stie de problema de aici deoarece se limiteaza in mod intentionat conexiunea. Si ii dau dreptate, pentru ca la 1km distanta la celalalt apartament totul este ok
la 06-03-2025 04:20 PM
Salutare!
La ping am mai avut și eu, dar vitezele sunt relativ constante .
Probabil că depinde de traseul fibrei, de distanța față de OLT sau ODB, etc.
Și la mine s-a mai modificat situația, pentru că pe servere de Orange, unde am ping bun, nu prea sar de 1100. În schimb, pe alte servere, am viteze bune ( 1800-1900) și ping mare.
Nu cred în limitări de la Orange, dar este ceva este legat de traseul fibrei, echipamentele de pe traseu, etc.
la 06-03-2025 04:54 PM
Salutare. Avand in vedere ca la cealalta locatie (1km distanta) totul este bine si in parametrii, tind sa cred ca cineva limiteaza conexiunea de la butoane sau intr adevar exista o problema tehnica. Dar de ce nu vine nimeni sa rezolve? La telefon mereu sunt indrumat sa fac speedtest si cica totul e ok. Asa costuri multe provoaca o vizita aici in zona sa se remedieze problema? La o adica sunt disponibil sa suport eu costul , daca asta e problema. Problema exista si trebuia remediata.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor