la 16-12-2023 04:00 PM
salutare! mă poate ajuta și pe mine cineva? sunt la un jucător de pe piață cu internet și tv. bun toate bune! conectez cablul la laptop pentru navigare, totul bine! vitezele normale, etc! mă conectez cu același cablu la pc, și ce să vezi! downloadul este mai mic decât upload! care să fie problema? la adaptor de rețea, apar două conexiuni! las în capturi să vedeți și voi!
la 16-12-2023 05:48 PM
nu, nu am wi-fi pe pc, despre laptop spuneam că are wi-fi! dar nu am router! este conexiune cablu direct! deci cu pc-ul este problema! pe laptop funcționează corect!
16-12-2023 06:43 PM - editat 16-12-2023 06:46 PM
Salut Cata,
Pai, problema e simpla. Daca, cu acelasi ONT, acelasi cablu, pe laptop e ok (viteza de download la Digi pentru abonamentele Gigabit ar trebui sa fie in jur de 930 Mb/s download), dar pe PC nu, problema e pe PC. Singurul lucru de determinat este daca este software sau hardware. As tinde spre software in momentul asta. Asta presupunand ca nu ai o problema cu portul RJ45. Nu stiu, poate a intrat praf in el sau ceva si nu mai e conectat totul cum trebuie. Doar o idee, binenteles.
Acuma, intrebarile sunt:
Ai incercat sa faci setarile direct in ONT astfel incat sa nu mai fie nevoie sa setezi nimic pe dispozitivele de pe care te conectezi? In cazul asta, nu vei mai avea nevoie de acel "DIGI.RO".
Eu am o configuratie de genul ONT > router propriu (setarea PPPoE se face aici in cazul meu) si restul echipamentelor sunt conectate fie prin cablu fie prin WiFi, alocarea IP-urilor prin DHCP facandu-se de catre routerul meu. Deci, practic toate setarile sunt facut in router.
Problema in cazul tau nu cred ca este lipsa unui router. Cu toate ca, dupa cum ziceam, se poate adauga unul foarte usor. Problema cred ca este de Windows. Incerc doar sa-mi dau seama ce ar putea sa fie.
la 16-12-2023 07:29 PM
16-12-2023 07:47 PM - editat 16-12-2023 07:51 PM
Stai un pic... Asta e singurul echipament pe care l-ai primit? Asta da Digi mai nou la abonament? Vaai de capul meu! :)) Din cate vad, acest Luster poate fi configurat doar remote, de catre ei, ceea ce mi se pare o porcarie.
Deci practic ala e un ONT si atat. Nu are interfata (cel putin nu accesabila de catre user). Si daca vrei si WiFi...trebuie sa-ti pui router si sa-l legi la ONT-ul asta in bridge. Minunat...
Anyway, inteleg acum de ce ai setarile facute in Windows...
Pe laptop ai aceeasi configuratie, aceleasi setari, totul la fel? Incerc sa-mi dau seama care ar fi diferenta dintre ele.
E clar ca ambele au placa de retea Gigabit (cel putin), din moment ce treci de 700Mb upload. Deci problema nu pare sa fie hardware.
Ma gandesc ca poate driverul placii de retea sa-ti faca ceva surprize. Ai cautat cumva un update? In caz ca e un bug pe undeva?
la 16-12-2023 07:57 PM
salutare! da, așa este! am win 11, și nu văd în windows ubdate, vre-o actualizare
la 16-12-2023 07:59 PM
da, pe laptop, am aceleași setări! doar că acolo funcționează excelent!
la 16-12-2023 08:03 PM
Inseamna ca e o diferenta undeva... Ori ceva setari de Windows, ori driverul, din moment ce, din start hardware-ul e diferit acolo.
Daca dai cautare dupa chipsetul producatorului nu gasesti nimic? Ce placa de retea ai? Banuiesc ca e un Realtek sau Intel ceva, nu? Cam astea sunt cele mai comune. Ma gandesc ca se poate sa nu ti-l dea prin Windows update, pentru un motiv anume, si trebuie instalat manual. De-asta zic.
Eventual incearca si sa creezi un user nou in Windows, pentru test, si vezi cum se comporta acolo. Asta doar in caz ca ai putea avea mai stiu eu ce setare dubioasa pe undeva prin Windows. Cu toate ca nu cred...
Cablul e asezat corect? Nu joaca, nu nimic, nu? Si banuiesc ca e curat (nu sunt acumulari de praf inauntru sau ceva).
la 16-12-2023 08:07 PM
nu, curat ca lacrima!
16-12-2023 08:12 PM - editat 16-12-2023 08:14 PM
Am inteles. Atunci...hai sa restrangem cautarea la doua posibilitati: Windows si driver. Vedem ce iese. :)) In functie de placa de baza, e posibil sa gasesti drivere pentru placa de retea si acolo. Asta presupunand ca folosesti portul de net de pe placa de baza binenteles. Doar o idee. Sau daca e un prebuilt PC, pe site-ul producatorului.
la 16-12-2023 08:38 PM
salutare! am uitat să precizez că, sunt utilizator nevăzător! folosesc un cititor de ecran, dar este ca și cum ași vedea!
16-12-2023 08:44 PM - editat 16-12-2023 11:19 PM
OMG, atunci da-mi voie sa te ajut ca cautarile. Unii uita cat de bine e sa vezi si cat de greu e pentru altii sa nu poata face acelasi lucru. Imi pare nespus de rau pentru situatia ta. 😞
Imi poti da, te rog, mai multe informatii despre PC-ul tau? Incerc sa te ajut cu o cautare pe internet. Dar am nevoie sa stiu macar ce model de placa de baza folosesti (daca stii cumva). Astfel incat sa pot ajunge de acolo la driverul placii de retea. Sau daca stii deja ce chipset foloseste placa ta de retea, ar fi si mai bine.
Incercam sa te ajutam cum putem. 🙂
la 16-12-2023 09:21 PM
salutare, Radu, mulțumesc pentru empatia de care dai dovadă! cred că am găsit!
Intel(R) 82579LM Gigabit Network Connection
la 16-12-2023 10:46 PM
Salut Cata,
Intre timp am reusit sa gasesc un driver pentru placa ta de retea. Il poti descarca de aici: Descărcare
Versiune: 18.1.0.0, A08. E posibil sa ajute si asta.
De asemenea, am mai gasit ceva. Se pare ca este si o setare de Windows care poate afecta viteza.
Ai aici articolul complet: https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/solved-intelr-82579lm-gigabit-connecting-at-only/e7e85548-1e1c-4bfc-b0ce-ccc5a724f601
Dar ca sa-ti fie mai usor, am extras direct solutia:
"Open Device Manager (right-click the Start button)
Expand "Network adapters"
Double-click "Intel(R) 82579LM Gigabit Network Connection"
In the "Power Management" tab, disable "Allow the computer to turn off this device to save power"
In the "Advanced" tab, select the "Speed & Duplex" property and change from "Auto Negotiation" to "1.0 Gbps Full Duplex"."
Sa-mi spui te rog daca ai reusit asa.
la 16-12-2023 11:26 PM
salutare, Radu, din păcate, situația este la fel
la 16-12-2023 11:28 PM
aaa, și operatorul a comunicat că lusterul este deja în brige mod! ceea ce e bine!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor