anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

probleme conexiune internet

mariac2
Junior

buna ziua,

incepand de ieri conexiunea la internet nu s-a mai putut realiza, astfel ca de atunci nu mai am internet. in momentul in care i-am contact pe cei de la Orange, mi s-a spus ca prima data disponibila pe care o au pentru a veni sa constante si solutioneze problema este 19 noiembrie. astfel ca, sper ca cineva ma poate ajuta cu o solutie pentru a restabili conexiunea la internet, daca a mai avut probleme similare sau se pricepe mai bine 🙂 practic, problema in sine este ca reteaua de baza nu mai functiona de ceva timp si s-a creat o retea ascunsa care avea acoperire destul de functionala la locul unde este instalat router-ul. insa, de ieri, nu numai ca nu ma pot conecta la niciuna dintre retele, ci chiar nu mai apar in lista de retele Wi-Fi absolut deloc. mentionez ca totusi apar retele din proximitate, insa acestea absolut deloc. 

de asemenea, pe router figureaza cu verde doar Power si LAN1.

multumesc anticipat pt raspunsuri si rabdare! 

2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Salutare!

Va trebui sa astepti tehnicul sa rezolve. Retelele din proximitate sunt tot de la Orange sau alti furnizori? (poti sa-ti dai seama doar daca au in denumirea routerului apare ceva legat de Orange. La Vodafone apare UPCXXXXXX)

nu, acele retele nu sunt Orange. toate apartin altui furnizor 🙂 am facut mentiunea ca apar altele retele din proximitate, in ciuda faptului ca nu apartin Orange, deoarece mi s-a parut ciudat sa nu le recunoasca pe ale mele, insa ale altora, da.