la 14-11-2024 03:44 PM
buna ziua,
incepand de ieri conexiunea la internet nu s-a mai putut realiza, astfel ca de atunci nu mai am internet. in momentul in care i-am contact pe cei de la Orange, mi s-a spus ca prima data disponibila pe care o au pentru a veni sa constante si solutioneze problema este 19 noiembrie. astfel ca, sper ca cineva ma poate ajuta cu o solutie pentru a restabili conexiunea la internet, daca a mai avut probleme similare sau se pricepe mai bine 🙂 practic, problema in sine este ca reteaua de baza nu mai functiona de ceva timp si s-a creat o retea ascunsa care avea acoperire destul de functionala la locul unde este instalat router-ul. insa, de ieri, nu numai ca nu ma pot conecta la niciuna dintre retele, ci chiar nu mai apar in lista de retele Wi-Fi absolut deloc. mentionez ca totusi apar retele din proximitate, insa acestea absolut deloc.
de asemenea, pe router figureaza cu verde doar Power si LAN1.
multumesc anticipat pt raspunsuri si rabdare!
la 14-11-2024 04:06 PM
Salutare!
Va trebui sa astepti tehnicul sa rezolve. Retelele din proximitate sunt tot de la Orange sau alti furnizori? (poti sa-ti dai seama doar daca au in denumirea routerului apare ceva legat de Orange. La Vodafone apare UPCXXXXXX)
la 14-11-2024 04:11 PM
nu, acele retele nu sunt Orange. toate apartin altui furnizor 🙂 am facut mentiunea ca apar altele retele din proximitate, in ciuda faptului ca nu apartin Orange, deoarece mi s-a parut ciudat sa nu le recunoasca pe ale mele, insa ale altora, da.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor