anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Problemă Prefix Delegation IPv6 - Abonament Fibră 2300 (Mod Bridge)

Benisor
Începător

Buna ziua,
Am abonamentul Fibră 2300 cu routerul ZTE F6605R setat în modul Bridge. După acesta, folosesc routerul meu personal, un TP-Link Archer BE550 (Wi-Fi 7).
Problema mea este următoarea: deși routerul personal primește adresă IPv6 pe WAN, serverul Orange nu îi deleagă și un prefix pentru LAN (IA_PD). Din această cauză, Address Prefix rămâne gol (::/64), iar dispozitivele din rețea nu au conectivitate IPv6. (test-ipv6.com arată 0/10).
Am setat totul cum trebuie pe Archer (SLAAC/DHCPv6, Prefix Delegation activat și DNS-ul pe automat de la Orange), dar se pare că serverul de la Orange nu vrea să trimită prefixul în modul Bridge. Ce pot face??? multumesc anticipat

16 Răspunsuri 16

Viper
Cunoscător

Ce opțiune lipsește? Are DHCPv6, are activat Prefix Delegation.

Nu are nevoie de altceva decât de bunăvoința celor de la tehnic.

Cu ND Proxy este foarte probabil să funcționeze, însă, atâta timp cât Orange poate oferi un prefix IPv6 real prin DHCPv6 Prefix Delegation, aceasta este soluția corectă și recomandată pentru o configurare IPv6 standard.

ND Proxy, deși poate funcționa, rămâne doar o soluție de tip workaround, utilizată în lipsa suportului adecvat din partea furnizorului.

„Less noise. Better signal.”