anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot cumpăra un router din magazinul Orange sau se dau doar la abonament?

Ascary
Campion certificat
Vreau sa schimb routerul și am nevoie de mai multe informații.
1 Soluţie acceptată‚

Laura_cio
Senior
Da, se poate. Intra in contul My Orange, secțiunea Magazin Online, selectezi dispozitive de date, iar la filtrare bifezi sa fie in stoc si fără abonament. Îți atașez 3 modele aflate on stoc la preț fără abonament.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Jay
Campion certificat
Buna, rafa.bloger.. mai devreme am incercat cu o husa de telefon.. acum am in cos o casca bluetooh.. dar, in linkul despre puncte specifica si pentru ce achizitii se dau mai multe... "Mai multă valoare pentru punctele tale. Fiecare an petrecut la Orange înseamnă 10% mai multă valoare pentru punctele Thank You la utilizarea lor în magazinul online pentru achiziționarea unui nou telefon cu abonament pe 24 de luni.".. Eu am 9 puncte si reducerea este de 0.90euro la accesorii sau telefon la liber/prel 12 luni si, de 1.80euro la achizitie telefon cu prel pe 24 de luni.. Ai link pentru casca.. https://www.orange.ro/magazin-online/accesorii/accesorii-accesorii-all/samsung-bluetooth-eo_mg920-black

RafaHelper
#StarMember
Asa este, Jay, am verificat si eu, se pare ca punctele valoareaza dublu doar daca se face si o prelungire de 24 de luni si se achizitioneaza un telefon. Petru accesori, modemuri si alte echipamente valoarea acestora este standard precum si la prelungirea unui abonament pe 12 luni. 😞
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Miha_Z
#StarMember
Merge doar la achizitie de mobil cu abonament pe 24 luni. Nu merge nici la abonament pe 12 luni, mobil la liber sau achizitie de alte produse.

mario_3
Junior entuziast
Se poate,dar mai avantajos la pret ar fi luat cu abonament