anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ping mare in jocuri

anachr
Junior

Buna ziua, am o problema cu ping ul mare in jocuri mai exact Counter-Strike 2 faceit Germania,Olanda,Franta Servers

Nu pot sa ma conectez nici la setarile modemului pentru a dezactiva ipv6 
Nu merge nici dupa resetarea modemului, efectiv parola e incorecta scrisa pe spatele routerului
Vreun fix? sau trebuie sa sun neaparat la ei?

31 Răspunsuri 31

anachr
Junior

Update 27.05.2026

Situatia s a inrautatit si mai tare
Chiar daca ma joc pe alt joc inafara de counter-strike de exemplu League of Legends, riot games servers, face la fel 
Orange au o problema cu ping ul in jocuri
Nu stiu acum ce pot cere de la Orange 
Eventual voi renunta si ma voi muta la alt provider

anachr
Junior

Am atasat ss cu rezultatele depla testUntitled.png

anachr
Junior

Am reusit sa intru in setarile F6600R, am scos cablul de la fibra optica si cu un reset am reusit sa intru in meniul routerului
Pot modifica de aici niste setari pentru a ma ajuta cu ping? dns? ceva? 
Astept un raspuns de la cineva care stie exact daca pot scapa de Loss Ingame si ping mai mic cu niste setari in router F6600R ZTE

Viper
Cunoscător certificat

Ai verificat dacă ești pe DS-Lite? Ce-ți apare la Internet > Status, prima conexiune, "Versiunea IP: " IPv6 sau IPv4/IPv6 ?

Îți apar informații doar despre IPv6? Stare etc?

Atasez SS
Nu inteleg ce mod am si ce ar trebui sa cer si daca se poate face telefonic 

Viper
Cunoscător certificat

DS-Lite.png

Salut, da, ești pe DS-Lite. Telefonic sau din aplicație, ceri să vorbești cu un operator căruia îi soliciți trecerea în modul Dual Stack (cu IPv4 public, dinamic) a conexiunii de internet fix (NU ceri IP static, acea opțiune este contracost și nu ai nevoie). Deși nu garantez că iți va rezolva problema cu jocurile, ar trebui să fie totuși ceva mai ok cu IPv4 public.

Am vorbit, acum apare IPv6/IPv4 dar problema este in continuare la fel
Am dat master reset si la network adapter in windows si la setarile router ului
Este o problema fizica undeva, astept sa ma contacteze din nou cei de la support Tehnic sa vad daca rezolv ceva 😄

Viper
Cunoscător certificat

Dacă PC-ul e conectat pe cablu și tot ai pierderi e grav. Mai ales că ai IPv4 public acum.

Trebuie de exclus totuși și o eventuală problemă cu PC-ul. Pe alte dispozitive obții aceleași rezultate în testele de viteză?

Există o procedură explicată în termeni și condiții (parcă) pentru a-i obliga cumva să rezolve problema dar să sperăm că nu se ajunge acolo, teste făcute pe netograf cu cont înregistrat în anumite momente ale zilei, pe mai multe zile etc.

Daca ma joc LoL pe telefon am ping 1000 la cateva secunde dupa isi revine si dupa iar 1000 si se blocheaza tot 
Daca ma joc cs2 pe PC am loss 37% pentru cateva secunde si se teleporteaza jocu dupa isi revine si tot asa interval de timp 3 4 minute

Sunt unele shock uri de ping 
atasezUntitled3.png

anachr
Junior

Se poate observa acel hop Untitled.png

anachr
Junior

Da, nu se rezolva nimic in continuare 
Daca ma joc LoL pe telefon am ping 1000 la cateva secunde dupa isi revine si dupa iar 1000 si se blocheaza tot 
Daca ma joc cs2 pe PC am loss 37% pentru cateva secunde si se teleporteaza jocu dupa isi revine si tot asa interval de timp 3 4 minute
Untitled2.png

anachr
Junior

Atasez inca un test pe server NL
Untitled4.png

anachr
Junior

Am facut test si pe UK
Rezultatul este la fel 😄
Untitled5555.png

anachr
Junior

Buna ziua

Revin cu o problema de acum 3 saptamani in continuare persista si as vrea sa raspunda cat mai multa lume
Nu stiu daca aveti mai multi problema asta si daca da sunt curios de judet
Am packet loss la interval de cateva minute, in jocuri creste ping la 999+ cu efect de teleportare sau chiar deconectare de la server iar pe social media abia se incarca un clip video sau poze pentru cateva secunde
Mai pe romaneste PICA NETU
Am obosit psihic cu telefoane si mereu sunt amagit de operatorii de la 300
La Tehnic a venit un domn mai in varsta care ma intreba pe mine "De ce apare asta" avea eroare de antibot sa verifice avioanele din imagine sa le bifeze :))) am ramas dezamagit 
Tot ce a facut tehnicianul a fost sa schimbe router ul cu unul nou si apoi am testat de fata cu el si problema persista
SS:Untitled4.pngUntitled2.png123123123.png