anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pana Internet Timisoara

randomize
Începător

Mai are cineva probleme cu netul? Si TV-ul. Totul pare cazut de vreo ora-doua. Routerul resetat, LED-ul Loss of Signal e rosu. 

Screenshot 2025-03-06 000322.pngScreenshot 2025-03-05 234012.png

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Ai vecini care au servicii de la Orange? Sunt in aceeasi situatie? Ai verificat cablurile din casa si de langa usa? In ce zona a Timisoarei ai pb asta?

Daca nu se remediaza situatia, fa o reclamatie la Orange. https://www.orange.ro/contact/

randomize
Începător

Nu cred, toti au Digi mai mult ca sigur. Cred ca fac sesizare ca deja sunt ceva ore si nu pare sa-si revina/ca e un simplu reset de echipamente. N-au nimic cablurile. Cred. 

Cel mai probabil nu esti singurul in situatia asta. Ceea ce inseamna ca foarte probabil situatia este deja cunoscuta.

Dupa parerea mea, ai doua variante:

1. astepti sa se rezolve, bazat pe faptul ca pare sa fie o situatie mai ampla, si cel mai probabil deja cunoscuta.

2. pui mana pe telefon (300) sau chat (My Orange app sau Djingo de aici), si faci o sesizare.

Din nou, cel mai probabil s-a facut deja o sesizare de catre ceilalti. Si la fel de probabil, ceea ce cauzeaza probleme celorlalti, iti cauzeaza probleme si tie. Ceea ce inseamna ca odata rezolvata problema la ceilalti, se va rezolva automat si la tine.

Client Orange

MihaiC99
Cunoscător

Daca problema nu se rezolva până dimineața (8-9) fa o sesizare.

Cea mai rapida metodă ar fi telefonic. In plus daca este o problema in zona, vei afla acest lucru de la operator.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

În primul rând, verifică fibră optică să nu fie îndoită și dă o resetare la router ( ont) cu o scobitoare, prin apăsarea prelungită a acesteia în acea găurică unde scrie ,,Reset", de pe spatele dispozitivului, până se sting toate ledurile. Apoi le lași să se reaprindă și vezi ce face. Dacă e tot așa , încerci să suni după ora 8.00 la 300/ 0374300300 sau le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator. De asemenea, le poți scrie prin Chat Djingo  , unde scrii ulterior transfer operator.

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @randomize

Atunci când ai o problema cu un serviciu trebuie sa faci o sesizare ca nu iți merge serviciul. Poți sa verifici serviciul de internet din aplicatia My Orange si tot de acolo sa trimiti automat o sesizare pentru deranjament sau poti folosi orice metoda din secțiunea Contact, https://www.orange.ro/contact/

Cu cat semnalezi mai repede problema cu atât se va rezolva mai repede, dar sa folosești o singura opțiune si nu mai multe.