anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange ar putea prelua rețeaua fixă a Telekom?

Vio73
#StarMember
După câte știu, sunt negocieri intense pe această temă, pentru că Telekom vrea să părăsească piața din România.
54 Răspunsuri 54

Jay
Campion certificat
Cred ca au tot interesul si cum deja colaborează cu Telekom, ma astept sa preia reteaua...

Razvan
#StarMember
Telekom dorește să vândă cât mai repede operațiunile din țară pentru a scăpa de pierderile mari din România, care atârnă greu la nivel de grup. Se zvonește ca rețeaua fixă de net ar merge la Orange, partea de tv la RDS și de mobil la o companie din est, vom trai și vom vedea ce se va întâmpla.

Laura_cio
Senior
Da, chiar se zvonește ca Orange și Rcs vor prelua Telekom-ul. Orange va prelua partea de telefonie mobila, iar Rcs, partea de televiziune.

Vio73
#StarMember
Nu, Orange va prelua partea fixă, iar Digi, cea mobilă. Unii spun pe forumuri că Digi ar fi preluat deja partea mobilă. Dar mai sunt și alții din afara spațiului UE interesați: https://adevarul.ro/economie/afaceri/cine-concureaza-preluarea-afacerilor-telekom-romania-business-ul-risca-dominatie-ruseasca-legaturi-controversate-1_5d232b9b892c0bb0c63decf9/index.html

TheSpecialist
Maestru
Sigur vor prelua, Orange deja folosește infrastructura de fibra optica de la Telekom, ar fi "the logical choice". În plus, pt altceva de la Telekom, Orange nu cred ca e interesata, pt ca are serviciile foarte ( a se citi cele mai bine) dezvoltate.

FaraUnID
Campion certificat
Sa nu uitam faptul ca pe langa fibra, Telekom are si IPTV-ul care vine la pachet cu o serie de avantaje clare in detrimetul DTH-ului sau CATV-ului. De asemenea Telekom are propriile canale de sport (4 la numar) + studiourile aferente + echipamnetele + plus drepturile de retansmisie pentru foarte multe competitii sportive majore, care iarasi nu sunt de dat cu piciorul mai ales in situatia in care Orange Romania nu are nimic pe partea de sport.

Costy
Explorator entuziast
Salutare, Este interesant ce se întâmplă pe partea de telecomunicații.Din surse neoficiale se "zvonește " că partea de mobil ar fi fost adjudecată de Digi, iar pentru infrastructura pe rețeaua fixă sar fi trecut la runda a doua de negocieri. Probabilitatea este mare ca până în septembrie să aflăm detalii interesante. Echipei Orange îi doresc succes la negocieri!

delfinas
#StarMember
Telekom (Romtelecom) are, cred, cea mai extinsa si mai buna retea fixa, asa ca ar fi un mare avantaj pt Orange daca ar prelua-o.

Ascary
Campion certificat
Pestele mare îl înghite pe cel mic 🙂

Miha_Z
#StarMember
Avand in vedere ca sunt in parteneriat de cativa ani, daca vor sa foloseasca in continuare fibra optica ar trebui sa negocieze intens aceasta preluare. Daca nu, va trebui sa se gandeasca la un alt parteneriat in aceasta privinta.

Tina
Cunoscător certificat
Nu mai știu ce sa cred... Se fac doi ani de când au apărut aceste zvonuri. Clienții Digi erau in extaz. Credeau ca vor primi servicii ieftine și bune, datorită infrastructurii Tekekom. Rămâne de de văzut cât este zvon și cât este realitate.

Diana
Cunoscător
Asa se explica disponibilitatea acestora de a rezilia contractele clientilor pe cale amiabila si fara costuri suplimentare, chiar si atunci cand abonatii au beneficiat de terminale subventionate.In martie am scapat si eu de ei fara sa schiteze vreun gest de retinere la un abonament de 160 ron vechi de 14 ani

Razvan
#StarMember
Și pare că informațiile de pe forum se confirmă în presă https://m.zf.ro/zf-24/arata-piata-telecom-romania-3-jucatori-mari-loc-5-odata-ar-prelua-companiile-grupul-telekom-upc-orange-rcs-rds-vodafone-s-ar-putea-lupta-cutite-5g-oferte-fix-mobil-18215967

Ascary
Campion certificat
Vom avea un Orange și mai mare :)))