anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet slab Fundulea, Calarasi

MTV-Art_Media_P
Începător
Salut,
In urma finalizarii contractului cu fostul gigant, telekom, orange a venit cu oferte in zona (orasul Fundulea / Calarasi mai exact) si practic a preluat totul de la telekom. Eu abonat telekom de 2 ani, nu am avut deloc probleme cu internetul (doar asta ma intereseaza).
Cand s-a montat pachetul de 1.000, ne-au comunicat ca este aceeasi calitate a traficului, nu se schimba cabluri sau alte chestii, ci doar numele companiei care a preluat reteaua telekom.
Pana aici totul ok. Se monteaza, fac testul de viteza, EXACT ca pe acel pliant. Zic, ok, e bine.
Pun la incarcat 50GB.. trece 1 ora, 2, 3, am lasat toata noaptea la incarcat, iar dimineata... 95%.
Pun la descarcat 30GB de poze... trec 3-4-5 ore daca nu ma insel... zic "ma, ceva se intampla"
DE CE??!! Cand s-a garantat ca nu se schimba absolut nimic din serviciile fostului provider?
*Ce am facut? Am luat routerul de la telekom(foarte bun) si am scos "prastia" montata recent si boom... 50GB in nici 10 minute.*
De ce, domnilor de la ORANGE? DE CE FACETI ASA? De ce nu servici cu aceeasi calitate? Inca nu am semnat contractul si nu-l voi semna pana nu am ce este scris in acest contract. Mai bine renunt si merg catre altcineva, decat sa ma leg 2 ani si sa nu-mi pot face treaba cum trebuie.
Platesc pentru fibra, viteza cat cereti, voi de ce nu dati cat promiteti? Poate cu ocazia asta vede cineva raspunzator de toata treaba asta.
Nu va luati dupa "speedtest", acolo va arata exact, dar nu se "pupa" cu realitatea, testati cu incarcari si descarcari reale.. asta cine lucreaza cu asa ceva.
Multumesc! 🙂
2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember
Salutare! Îți înțeleg supărarea, dar te-ai gândit că este posibil să fie vreo problemă cu routerul sau altceva? Eu zic că e foarte bine că ai sesizat aici și o poți face și prin canalele clasice de comunicare și sper să rezolvi. Sunt convins că nu are cum să fie așa, în general. Succes!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Da, pare ciudat intr-adevar. Ai incercat sa conectezi "prastia" inapoi si sa mai faci o incercare? Sa nu fie o problema temporara cu serverele de pe care descarci. Sau sa fie un server foarte indepartat. Nu stiu ce incerci sa descarci si de unde, dar sunt sigur ca nu-ti spun ceva nou cand zic "mirror". 🙂 Deci, vezi sa fie un server cat de cat mai apropiat de noi, ca sa ai performante mai bune. Zic si eu. Nu am fibra de la Telekom/Orange, si nici nu descarc atat de mult. Ma rog, pentru ce am eu nevoie, e mult. Pentru cineva care are nevoie de asta la nivel profesional, e cu totul altceva. Si nu e nevoie sa astepti pana se descarca toti cei 30 GB. Poti sa iti faci o idee si dupa cateva minute, zic eu. Daca viteza cu care descarca e mult mai mica cu "prastia" atasata, atunci e o problema cu prastia. Daca e la fel, posibil sa fi fost probleme temporare cu serverele. SpeedTest-ul e ok cat sa-ti faci o idee. Dar evident ca in momentul in care descarci, nu descarci de pe serverele la care se conecteaza SpeedTest-ul, deci e normal ca uneori, daca exista o limitare de orice fel acolo, sa nu mai corespunda datele. Si, ca idee, poti sa incerci un test de viteza cu si fara "prastie". Sunt curios daca e vreo diferenta. Totodata, s-ar putea sa ajute si baietii de la Tehnic sa-si faca o idee. Poate e o problema de configurare. Nu cred ca e pusa chestia aia fix ca sa te incetineasca pe tine (sau pe toti ceilalti). Trebuie vazut. 🙂
Client Orange