la 03-09-2025 08:46 PM
Deci exista in My Orange sa o dezactivezi, dau "Dezactiveaza optiunea" si apare ca "Am inregistrat cerere de dezactivare a optiunii 1 IP Public-Produs Standard" si la statusul acelei optiunii apare "optiune in curs procesare" dar NU se dezactiveaza niciodata, daca reintru pe My Orange, optiunea apare tot acolo, activa.
Incerc s-o dezactivez de cateva luni si nu se dezactiveaza.
la 03-09-2025 08:51 PM
Salutare!
Dacă ai încercat și nu s-a dezactivat din următoarea lună, nu ai primit nici vreo confirmare prin SMS, atunci va trebui să iei legătura cu suportul, pentru că e clar că nu se poate rezolva, e vreun bug sau ceva nu a funcționat cum trebuie.
Poți să le scrii din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator sau din Chat Djingo .
Sper să reușești așa!
la 05-09-2025 09:16 AM
@Tibi1, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
la 23-09-2025 04:36 PM
Nu am rezolvat, ideea e ca eu activez de multe ori pe an acest IP static in anumite momente, si n-as vrea sa fiu nevoit sa sun mereu la ei pentru atat, e 2025.
am facut aceasta sesizare publica pentru ca ar trebui sa rezolve aceasta eroare din aplicatie
la 23-09-2025 04:39 PM
Mulțumesc pentru feedback! Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat. Răspunsul tău va fi util și altor membri sau vizitatori ai Comunității care se confruntă cu aceeași situație.
O zi plăcută în continuare!
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor