anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot accesa interfata router-ului "Orange" HG658V2(192.168.1.1)...

ionutradu252
Începător

Doresc sa accesez interfata pentru a face port forward. Am avut un router HG658 V1 la care puteam face lucrurile astea cu usurinta, de putin timp a fost instalat un HG658 V2 de cei de la Orange pentru motive de viteza. (cel vechi avea cam 45mbps iar cel nou ajunge la 100). Am incercat mai multe variante, vazute tot aici pe comunitatea orange. SIngura metoda prin care pot accesa interfata este daca resetez router-ul din fabrica fara cablul ISP conectat... Pot face setari acolo dar imediat ce am bagat cablul se sterge tot si adresa 192.168.1.1 aparent nu mai vrea sa raspunda... Ce as putea sa fac? Exista o modalitate de a face port forward fara a plati 6€‎...? 

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Avem un topic similar aici

Incearca varianta propusa de Marian pe ultima pagina:

"Salut, tocmai am patit si eu la fel. Asa ca citind mai jos am reusit sa-mi fac singur setarile.
Am instalat un browser vechi: https://www.lunascape.org/browser/orion si am intrat pe 192.168.1.1 cu user: admin si parola cea de pe eticheta metalica de pe router (Huawei HG658).
Aveam nevoie de forwadare de port. Pentru cine nu stie cum se face asta aveti aici link cu descrierea:
https://www.cdnet.ro/port-forward-router-huawei-hg658.html (sa aveti grija sa deschideti portul si pe calculatorul din LANul local in firewall-ul de windows)."

Sper sa te ajute.

Client Orange

Salut, nu este o problema de browser sau de firewall. Routerul se resetează de fiecare dată când conectez cablul de la ISP si blochează accesul la 192.168.1.1. Am specificat ca, daca resetez routerul fara cablul conectat mă pot conecta fara probleme la 192.168.1.1 dar se resetează cand conectez cablul.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da, nu stiu daca ai cum sa-l faci sa nu se mai reseteze. Deci...singura solutie, din cate am putut eu sa vad, este sa folosesti ceva care sa iti dea acces la interfata respectiva. Unii useri se pare ca au avut succes cu browsere mai vechi, sau...alte browsere. Alta solutie nu stiu sa existe.

Client Orange