anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa semnal internet si internet de 14 zile

cyphre
Junior

Buna ziua. Din data de 19.05.2025 cablurile  de internet si televiziune din zona in care locuiesc au fost taiate de reprezentantii Primariei Timisoara pe motiv ca Orange a primit  numeroase somatii pe parcursul ultimilor 3 ani sa introduca cablurile in subteran  . In data de 20.05.2026 am facut prima sesizare la Orange, urmate de sesizari in data de 01.06. 2026 respectiv 02.06. 2026 atat telefonic cat si in aplicatie. Raspunsul primit este ca sesizarea se afla in lucru. De 14 zile nu am internet si tv avand facturi platite la termen. Ce ma sfatuiti sa fac? 

15 Răspunsuri 15

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Cei mai mulți dintre noi suntem clienți, la fel ca tine. Personal, nu cred că vina aparține exclusiv Primăriei. Este foarte probabil ca Orange să fi fost notificată în prealabil cu privire la această situație, deoarece nu cred că se taie cablurile fără ca furnizorul să fie informat și să aibă posibilitatea de a efectua modificările necesare. Cel mai probabil, au existat avertismente și somații înainte de luarea acestei măsuri.

Din punctul meu de vedere, ai două variante:

• Soliciți rezilierea contractului și menționezi în cerere că dorești încetarea acestuia fără penalități, motivând că Orange nu și-a respectat obligația contractuală de a furniza serviciile.
  • Continui cu Orange și insiști să îți comunice un termen estimativ clar pentru remedierea problemei, precum și recalcularea facturii pentru perioada în care serviciile nu au fost funcționale.