la
09-11-2025
03:33 PM
- editat ultima oară la
10-11-2025
01:09 PM
de
AndreeaAC
Bună!
Am o conexiune de fibră Orange (ONT ZTE F6605R) și, deși testele de viteză arată valori ok (aproximativ 500 Mbps download și 300 Mbps upload ptr un serviciu de fibra 2300), în utilizarea de zi cu zi observ probleme de performanță:
* videoclipurile se blocheaza frecvent, ca și cum nu s-ar încărca complet;
* unele pagini web se deschid foarte greu sau rămân blocate câteva secunde;
Situația apare atât pe PC, cât și pe telefon, prin Wi-Fi. Conexiunea pare stabilă (ping normal, fără pierderi), iar pe date mobile Orange aceleași site-uri și aplicații funcționează fără probleme.
A mai întâmpinat cineva această problemă pe conexiunea fixă? Poate fi o chestiune de rutare sau o setare în router care trebuie ajustată?
Mulțumesc!
la 09-11-2025 08:46 PM
Salut!
Dacă testele de viteză sunt bune, dar navigarea și streamingul merg lent, problema nu este de la fibră, ci de la configurarea ONT-ului ZTE. Încearcă următoarele:
DNS lent: setează manual Cloudflare (1.1.1.1 / 1.0.0.1) sau Google (8.8.8.8 / 8.8.4.4).
IPv6 instabil: dezactivează IPv6, testează cu un dispozitiv și vezi dacă performanța se îmbunătățește.
QoS activ: dezactivează QoS în interfața ZTE sau folosește un router propriu cu ZTE-ul pus în bridge mode.
Firmware cu erori: contactează Orange și cere verificarea sau actualizarea firmware-ului ONT-ului.
la 09-11-2025 05:49 PM
Salutare!
Probabil depinde de dispozitivele folosite. Dacă ai un procesor mai slab sau cu puțini GB RAM, poate fi o cauză. Dacă telefonul este performant, poate să funcționeze mai bine decât alte dispozitive.
la 09-11-2025 08:23 PM
Am echipamente perforrmante.
Inainte am avut RDS si nu aveam aceste probleme cu aceleasi echipamente. Am renuntat la ei din cauza ca am vrut viteza mai mare, dar acum ma gandesc sa ma intorc la RDS. Din pacate, nici suportul Orange nu stie de la ce poate fi
la 09-11-2025 08:46 PM
Salut!
Dacă testele de viteză sunt bune, dar navigarea și streamingul merg lent, problema nu este de la fibră, ci de la configurarea ONT-ului ZTE. Încearcă următoarele:
DNS lent: setează manual Cloudflare (1.1.1.1 / 1.0.0.1) sau Google (8.8.8.8 / 8.8.4.4).
IPv6 instabil: dezactivează IPv6, testează cu un dispozitiv și vezi dacă performanța se îmbunătățește.
QoS activ: dezactivează QoS în interfața ZTE sau folosește un router propriu cu ZTE-ul pus în bridge mode.
Firmware cu erori: contactează Orange și cere verificarea sau actualizarea firmware-ului ONT-ului.
la 09-11-2025 09:06 PM
Din pacate, in router nu pot modifica setarile DN, dar am modificat pe laptop si pe telefon. O sa fac niste teste sa vad daca asta rezolva problema. Dar, da, par sa fie probleme de setari DNS de la Orange.
Si mai frustrant ca cei 2 tehnici care au fost in locatie nu au spus nimic despre asta.
Multumesc tare mult de sugestie!
la 09-11-2025 09:12 PM
Cu plăcere! Da, DNS-ul Orange e adesea cauza. Dacă vezi îmbunătățire, merită mai târziu un router propriu în spatele ZTE-ului, ca să poți seta DNS-ul global.
O seară frumoasă!:)
la 04-12-2025 05:21 PM
Mda, și eu am o problemă de congestie severă, care afectează calitatea serviciului de internet pe toate platformele majore (Google, YouTube, Facebook, Pinterest).
Am încercat varianta lui Ilie43 dar nu a funcționat.
Astfel, am rulat tracert către toate aceste destinații și am constatat că latența sare brusc de la 15ms la 40-60ms chiar la hop-urile 4-5 din rețeaua Orange, inclusiv pe noduri interne ale rețelei, așadar problema e în supraaglomerarea unor noduri. Am făcut sesizare la 300, sunt curios când o vor rezolva.
05-12-2025 03:35 AM - editat 05-12-2025 03:39 AM
Sa știi ca eu am reușit sa modific doar dns-urile pe telefon și laptop. Setările pe router sunt blocate. A mers mai bine doar câteva zile. I-am rugat să-mi facă modificările menționate de Ilie, insa nu mi-au răspuns nimic.
Am ridicat mai multe tichete la 300, insa nu s-a rezolvat nimic. Astfel ca, am luat decizia de a rezilia contractul și mi-au aprobat sa fac asta fără taxa de reziliere având în vedere ca problemele sunt de la ei. Am semnat cu rds și sper sa nu mai am astfel de probleme.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor