la 04-02-2026 09:53 PM
Sunt unul dintre nefericitii care sta in chirie intr-un apartament din Bucuresti Sector 2 cu abonament de internet la Orange (telekom preluat de orange).
Nu livrati niciodata facturile, pur si simplu nu se emit si in rarele ocazii cand ajung la cutia postala vin cu intarziere.
Asa ca ft des ma trezesc deconectat pe motiv de neplata cand eu nici macar nu stiu cat am de platit. Ce bine era daca macar factura avea in fiecare luna acelasi cost ( o sa intelegeti mai jos de ce era important acest lucru) doar ca voi in fiecare luna mai puneti acolo 1-2 lei in plus , uneori cativa bani in minus , in functie de cursul vostru de schimb...
Revenind,
Ce se intampla cand esti deconectat si esti chirias ( a.k.a nu esti titular, nu ai acces la cont my orange sau nu ai numar de telefon de orange ) ?
Va zic eu : stai ca prostul degeaba. Chatbot-ul e inutil iar suportul pe chat este cu program mai scurt decat la magazinul din mall ( magazin unde apropo doar se pot plati facturi si cam atat, nu te ajuta cu nimic, nici reconectarea nu o pot initia...). Asa ca daca esti deconectat in afara programului 9-20 , cum se si intampla mereu, astepti pana urmatoarea zi. Te duci si platesti factura si apoi nimic. De ce ? pt ca reconectarea nu se initiaza automat, trebuie sa iei legatura pe chat cu cineva din back-office pt ca la magazin nu fac asta decat vanzare si incasare.
Cu alte cuvinte, esti lipsit de posibilitati pana a doua zi. Inca ceva, daca tu ai de exemplu restante 2 facturi dar nu stii exact cat valoreaza si platesti mai mult decat suma exacta tot nu esti reconectat. Sistemul raspunde cu reconectare doar la suma fixa.
Intrebarea mea este : De ce ? de ce trebuie sa suporte cineva asa ceva ? Chiar nu puteti sa faceti precum alt operatori , macar sa putem descarca facturile daca avem CNP si codul de abonat? de ce este totul inchis in spatele posesiei unui abonament mobil orange sau a unui cont la care deseori nu au acces nici titularii ca **beep** stie cum l-a configurat cand a semnat contractul.
Stau ca fraierul pana maine la ora 9, sa intru pe chat, sa cer reconectare.
Macar daca as putea sa platesc in avans dar nu stiu nici macar cat ma costa ...
la 05-02-2026 12:32 AM
Imi pare rau pentru situatia ta!
Eu cred ca facturile se emit lunar, dar poate fi o problema la livrare. Daca nu o rimesti la timp (red ca stii care e data de facturare), poti sa mergi la un magazin Orange si sa platesti si fara factura tiparita sau poti intreba titularul contului Orange ce suma ii apare in factura din My Orange. E straniu ca nu apare in contul titularului. Ar trebui sa intrebe el pe chat sau la un Orange SHOP.
"Sistemul raspunde cu reconectare doar la suma fixa." Nu cred ca e asa, au mai fost situatii cand s-a platit mai mult decat costa factura si suma in plus a ramas pt factura urmatoare. Ideal ar fi sa platesti la timp, sa nu fie nevoie sa faci dovada platii.
05-02-2026 06:18 AM - editat 05-02-2026 06:19 AM
Salutare!
Nu ai My Orange să plătesti de acolo sau cum? Eu nu mai aștept facturi pe hârtie de 15 ani la nimeni, tocmai din acest motiv.
Vezi detalii despre cum poți plăti aici:
https://share.google/Veum9xtaHRDhyMELe
Tot acolo vezi și cât ai de plată!
Baftă!
la 05-02-2026 10:07 AM
Auzi frate, 80% din oameni sunt asa ca initiatorul. Noi vorbim de digitalizare, AI si alte din astea si realitatea poti sa o citesti mai sus. Plus ca, retelele astea sociale au omorat internetul, oamenii nu mai stiu ca exista altceva.
la 05-02-2026 09:43 AM
Salutare!
De ce nu setează proprietarul/titularul ca modalitate de livrare a facturii livrarea prin e-mail, selectând adresa ta de e-mail? Sau sa seteze adresa lui de e-mail si apoi să-ți trimita tie informatiile.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor