anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum schimb ip intenet fibra?

randoom
Începător
Am o mica problema legata de ip , am internet prin fibra si nu reusesc sa scap de un ip care este banat pe pokerstars/ sau a apartinut unei alte tari. Eu am crezut ca la un restart de rooter se schimba si ip, dar am dat n restarturi, l-am lasat si scos din priza peste noapte fara rezultat. Daca sun in call center dupa ce trec de n agenti presimt un raspuns de evaziv si fara rezolvare.
5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Salutare și Bun venit în Comunitate! Găsești diverse tutoriale, cum ar fi și acesta: https://www.youtube.com/watch?v=2iCxozYGwaU Succes !

FaraUnID
Campion certificat
Cei de la pokerstars au blocat IP-ul respectiv sau clasa respectiva de IP-uri pentru ca au observat activitati dubioase venite din plaja respectiva de IP-uri. Tin sa te asigur faptul ca o platforma precum pokerstars detine si are implementate sisteme care pot detecta utilizarea serviciilor de tip VPN / proxy, adica acele soft-uri care schimba IP-ul si nu va dura mult pana cand accesul tau pe platforma respectiva va fi restrictionat, din nou.

randoom
Începător
am jucat poker fara probleme pana in luna martie cand deodata am primit eroarea aia. nu am facut absolut nimic gresit ca sa imi aduca vreo banare ceva. de pe telefon conectat la 4g imi merge contul de poker deci clar o problema de ip. Revin cu intrebarea cum schimb ip fara vpn sau proxy sau alte artificii.

FaraUnID
Campion certificat
Dpv legal si fara alte artificii, IP-ul poate fi schimbat dar de catre providerul tau de internet, in urma unei solicitari justificate venite din partea ta. De ce doar providerul poate faca asta? Simplu el este cel care iti furnizeaza tie servicii de retea, iar in internet IP-ul este identitatea ta. Operatorul poate accepta sau poate refuza solicitarea ta din motive obiective sau subiective, iar schimbarea IP-ului poate fi efectuata in mod gratuit sau contra cost. Cum am spus initiat de pe clasa respectiva de IP-uri si / sau de pe mai multe IP-uri care apartin Orange Romania, sistemele de securitate pokerstars au detect activitati suspecte (pariuri ilegale, frauda, conturi false, carduri clonate, etc), iar cei de la pokerstars au aplicat masura banarii lor. Asta nu inseamna ca tu ai facut "nasoale". Pur si simplu tu esti o victima colaterala in toata aceasta ecuatie.

DanielaH
Moderator
@randoom, ai reușit să schimbi ip-ul?