anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Solicitare pentru extinderea rețelei de fibră optică.

nicolae80
Începător

Dragilor, stie careva o cale de a aduce fibra optică in locatia mea? Am incercat, cred, toate caile. Au si antenele pe blocul nostru, suntem 2 scari, scara 1 are fibra optica în schimb noi de la scara 2 nu avem, incerc de 3 ani, telefoane, mailuri si nimic, la mail nu raspunde nimeni, iar operatorii nu stiu cum pot soluționa aceasta cerința, mi se spune ca trebuie sa adun inca 5 apartamente care fac contracte sau sa platesc eu toată infrastructura necesară. Dar cui trebuie să ma adresez sa-mi poata da raspunsuri pertinente se pare ca nu stir nimeni dintre cei cu care am vorbit. Are cineva idee cum pot rezolva cu fibra optica si la adresa mea? Un mail, o persoană de contact? Ceva sa pot obtine orice fel de informatie in legătura cu acest subiect, nimeni dintre operatorii telefonici nu au putut sa-mi spună unde pot obtine răspunsuri sau îndrumari. Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Salut,

Am verificat adresa ta, insa am vazut ca aceasta nu este eligibila pentru activarea unui contract prin fibra. Uite, daca sunt mai multi potentiali clienti pe scara, alaturi de tine, ne poti contacta prin intermediul oricarui canal de vanzare (de exemplu, prin intermediul magazinelor noastre fizice, prin apel la 300 - Serviciul Clienti) pentru a ne comunica informatii specifice, asa cum sunt acestea solicitate de colegii din departamentul Vanzari. Solicitarea ta legata de extinderea retelei in zone in care nu avem prezenta va fi completata in detaliu si apoi va fi transmisa de colegii din Vanzari mai departe in atentia colegilor abilitati, care o vor analiza pentru emiterea unei rezolutii.

Vizualizare soluţie în postul original

4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator

Salut, @nicolae80! Bun venit în Comunitate!

Vom întreba colegii de la departamentul tehnic. Pentru că este vorba despre o situație punctuală, te rugăm să ne trimiți adresa completă în mesaj privat. Mulțumim.

La ce adresa de mail? Sau unde pot trimite adresa in mesaj privat?

Mulțumesc

Click pe profilul meu si apoi "Trimite un mesaj" (dreapta sus).

DanielaH_0-1748520516382.png

Salut,

Am verificat adresa ta, insa am vazut ca aceasta nu este eligibila pentru activarea unui contract prin fibra. Uite, daca sunt mai multi potentiali clienti pe scara, alaturi de tine, ne poti contacta prin intermediul oricarui canal de vanzare (de exemplu, prin intermediul magazinelor noastre fizice, prin apel la 300 - Serviciul Clienti) pentru a ne comunica informatii specifice, asa cum sunt acestea solicitate de colegii din departamentul Vanzari. Solicitarea ta legata de extinderea retelei in zone in care nu avem prezenta va fi completata in detaliu si apoi va fi transmisa de colegii din Vanzari mai departe in atentia colegilor abilitati, care o vor analiza pentru emiterea unei rezolutii.