anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum aflu cat net consum pe wifi?

Adrian_24
Junior
Buna ziua! Eu am conectat routerul flybox b310 la calculator si nu stiu cati gb de net consum.La telefon folosesc aplicatia Huawei HiLink si e buna,dar imi arata doar traficul pe care il consum de pe telefonul meu si al lui frate-miu Daca imi puteti spune o aplicatie care sa imi arate cati gb consum pe calculator,va multumesc!
9 Răspunsuri 9

teacher_
#StarMember

Eu îți recomand să te uiți pe factura, și vezi cat ai consumat. Și eventual poți să scazi cat ai pe telefon, daca e conectat la acel router și vezi diferența.

Ca și aplicație, îți recomand NetWorks, ai link aici https://www.softperfect.com/products/networx/

Această aplicație îți arată exact consumul de date..!

Jay
Campion certificat
Nu cred ca exista aplicatie pentru masurarea cantitatii internetului, doar a vitezei.. pe desktop

Adrian_24
Junior
Nu se specifica pe factura cat am consumat

teacher_
#StarMember

Încearcă linkul asta, sunt o serie de programe care masoara viteza primul, NetWorks e cel mai rezonabil. https://omulbun.com/programe-monitorizare-trafic-internet-latime-de-banda/

Razvan
#StarMember
În My Orange nu iți arată la Cronos consumul de date? Scazi din consumul total înregistrat pe cel înregistrat la telefoane.

Ascary
Campion certificat

Adrian foloseste NetMeter pentru desktop,iti masoara,consumul,viteza,tot ce vrei 🙂

https://www.softpedia.com/get/Network-Tools/Bandwidth-Tools/NetMeter.shtml

Vio73
#StarMember
Se intră în interfața routerului și se poate seta o limită de GB. Dar cel mai bine vezi în My Orange, pentru că, dacă faci trafic noaptea, poți avea probleme și trebuie să schimbi limita de GB. Deci râmane, ca răspuns final, din My Orange. Mai poți să introduci sim-ul într-un telefon și să formezi *115#. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
In ordinea numerelor de pe tricou: 1. Din contul Orange - Asta ar fi singura sursa cu infomatii oficiale. 2. Din interfata router-ului - Informatiile oferite sunt cu rol orientativ. 3. Alte aplicatii terte gratuite sau comerciale - Informatiile oferite de acestea sunt pur orientative. Exista la un moment dat aplicatia Internet Everywhere furnizata de Orange si prin intermediul careia aveai management centralizat asupra conexiunii la internet. Nu stiu daca aceasta aplicatie mai este pe site-ul lor si nici daca Orange mai ofera suport pentru ea. Cum s-a mentionat deja aici https://comunitate.orange.ro/questions/2034382-limita-utilizarea-datelor-mobile-ios singurul contor care conteaza este al Orange. Restul informatiilor furnizate de aplicatii terte sunt pur informative.

DanielaH
Moderator
@Adrian, ai reușit să afli cât net ai consumat pe Wi-Fi? Cum ai procedat? Dacă răspunsurile primite aici te-au ajutat, te rugăm să-l marchezi pe cel mai bun ca soluție.