Salutare! Stiu ca suna ciudat situatia in care ma aflu, dar chiar nu stiu unde sa mai scriu si pe cine sa mai intreb. Am internetul in roaming inchis de mai bine de 1 an si la fel si datele mobile inchise de mai bine de 1 an. Iar telefonul il folosesc doar pe wifi. Am un telefon S7 edge, inca este bun n-am avut probleme cu el. M-am trezit ca am cost suplimentar la internet in roaming desi eu il am inchis. Am intrat la date mobile m-am uitat si imi apare 0 B. Am luat fiecare aplicatie din telefon si m-am uitat sa vad unde am folosit acest internet. . . daca tot mi-au pus pe factura ca am de plata pentru internet in roaming. Am cautat in tot telefonul sa vad unde, ce aplicatie a folosit acest consum in roaming... si nimic. La wifi daca verific imi apare ca am folosit nu stiu cati MB...si pot sa verific si istoricul pe date la wifi si din vara, daca e cazul. Eu datele mobile nu le-am mai folosit de peste 1 an, si este totul ''off '' . Daca era sa folosesc acest internet in roaming normal era sa vad si eu pe ce aplicatii am intrat...ca doar poti sa gasesti aceste date in telefon. Ma deranjeaza ca mi se trage o mare teapa ...si platesc ceva ce nu am folosit. Am discutat si cu -chatbox- si cu -un operator- si toti ma trimiteau'' vezi factura online ca acolo iti arata si ziua si data''. Bun am intrat si am vazut ca sunt taxata in roaming internet....dar voi nu intelegeti ca in telefonul meu nu exista ca am folosit acest internet in roaming? Ma repet de nu stiu cate ori si nimeni nu ma asculta. Stiu si eu unde sa ma uit cand consum din datele mobile...dar la situatia asta nu m-am asteptat ...in 15 ani de cand folosesc aceasta retea mobila.