la 14-01-2021 11:22 AM
la 14-01-2021 11:59 AM
la 14-01-2021 12:05 PM
la 14-01-2021 12:08 PM
la 14-01-2021 12:08 PM
la 14-01-2021 12:11 PM
la 14-01-2021 12:12 PM
la 14-01-2021 02:42 PM
la 14-01-2021 03:09 PM
la 14-01-2021 07:08 PM
la 20-01-2021 02:25 PM
la 13-11-2022 10:59 AM
Salut,
Locuiesc in Jud Cluj, Loc. Baciu pe Strada Soimului, am vazut chiar acum oferta de Black Friday (si nu doar acum si de mai multe ori in Cluj in diverse blocuri oferta de Fibra (tv si net) la 11 lei insa aici nu avem inca fibra, in call center spun ca ei nu pot face nimic, am depus din 2020 incoace de multe ori ca persoana fizica si ca vicepresedinte pe asociatie in blocul unde locuiesc lista cu semnaturi pt cerere fibra la Orange si Orange Romania Communications si vreau si eu si noi toti si foarte multi aici in Loc Baciu pe Strada Privighetorii si strazile adiacente ca Strada Soimului . Si sondajul creat a dezvaluit ca foarte multi oameni din toate blocurile astea aici construite din 2019 incoace ca vrem ca sa vina ORange cu fibra insa mai spunea cineva ca aici DIGI are exclusivitatre ceea ce mi se pare o tampenie si o prostie. Orange ar trebui sa intre aici fara probleme ceea ce inca sper si vreau sa semnez si contractul de Fibra (ca sunt deja client de voce de 14 ani) .
Am transmis si depus si Primariei Baciu sa ia atitudine ca nu doar in Baciu pe cateva strazi sa fie fibra de la Orange ci sa se ajunga si aici in zona , iar Primaria Baciu si Consiliul Local sa faca demersurile necesare.
Ce sa mai fac ca nu mai stiu.. Vreau si azi sa semnez contractul pentru fibra cel de mai jos la 11 lei, dar ma tot lovesc de nepasare... si indiferenta...
Aici suntr o gramadaaa de blocuri (desi e sat cu numele , sunt ataaaaat de multe blocuri si oameni foarte multi, si zona cu un potential foarte ridicat pentru Orange ...)
Interesant cand verific acoperirea si fata de CLuj fibra a ajuns in zone ca si Comuna Vultureni, sat BAbutiu sau sat Mihai Viteazu, JUd. CLuj.. oare acolo cum de s-a reusit si aici la 1 km de Cluj in zona metropolitana nu avem fibra .... ?
Ajutati-ma va rog Orange ca nu mai stiu ce sa mai fac..
la 13-11-2022 12:39 PM
Am auzit ceva de genu : constructorul a semnat un contract de exclusivitate cu Digi pentru zona asta Baciu ... cum poate fi combatut un astfel de contract si sa vina Orange aici ? adica ceva trebuie sa se poata face ca sa avem fibra in Loc. Baciu pe strada Soimului. nu ?
la 14-11-2022 09:59 AM
Daca acel constructor a semnat un contract de exclusivitate, va trebui sa aflati termenii acelui contract. Daca respectivul constructor are contract doar pe perioada constructiei, singura varianta pe care o vad este sa nu va abonati niciunul la Digi. Eventual, daca identificati zona de punctie (pe unde intra fibra Digi), poate veniti cu detalii (ideal catre Tehnicul Orange) sa vada daca pot folosi respectivele cai de acces.
La mine in bloc, (Bucuresti, cartier Rahova), exista suspiciunea ca Digi a oferit ceva beneficii pentru a cabla toate blocurile (din moment ce se construiesc de la 0, cred ca suntem cu totii constienti ca e mai usor sa tragi cablurile inainte de finisare, dar si mai economic, plus punerea aparaturii in timpii constructiei).
la 16-11-2022 09:05 PM
Da bine, 1. nu stiu cum aflu termenii unui contract (ideea asta nu e pe bune) adica hai serios.. cum aflii termenii unui contract. 2. Din 2020 toti dar absolut toti ne-am abonat la Digi ca era singura solutie.
3. Digi si Orange nu cred ca sa impaca in a duce prin aceleasi cai de acces... deci despre ce vorbim aici...
E simplu , stau intr-un loc unde sunt multe multe blocuri si vreau fibra de la Orange... oferta aia de 11 lei.. insa toti o dau cu stangu in dreptu... nimeni nu stie... si nici tu Senior... vad ca nu prea stii.. raspunsurile ambiguu le am deja... vreau un expert Orange..
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor