anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cabluri multe trase la mare distanta de ele

Costel9
Vizitator

Buna ziua!

Am si eu o problema legata de niste cabluri trase de fibra, in fata balconului, la 2.5 m distanta de balcon.

Problema sta in felul urmator:

Strada de case noi, s-a tras fibra pe o înălțime de aproximativ 1.5 m de cabluri eu fiind prima casa, toate trec prin fața balconului, aproximativ 12 bucăți de fibra. Am luat legătura cu cei de la Digi care mi-au cerut sa fac sesizare celor de la Orange, ca si ei au o parte din cabluri, sa vina împreună sa le strângă mai grămadă. 

Nu sunt absurd, vreau doar sa fie strânse mai grămadă, nu cer sa fie îngropate sau altceva, strada are 18 case si încă nu sunt mutați toti vecinii. Menționez ca toate cablurile trec prin curtea mea privata. 

S-a mai confruntat cineva cu o situație de genul acesta? 

Unde pot face o sesizare către Orange?

Orice sfat/ îndrumare este binevenita. 

Mulțumesc anticipat!

P.s. atașez poza din decembrie, intre timp s-au mai adunat 2  - 3 cabluri.

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depune o sesizare din Chat Djingo  , unde le explici aceste detalii. Le atașezi și poze, evident.

Noi, aici , suntem în mare parte tot clienți, ca și tine, deci nu prea avem cum să te ajutăm.

Baftă multă!

Costel9
Vizitator

Mulțumesc pentru răspuns!

Cu mare plăcere! Sper să reușești!

Viper
Junior entuziast

Vine primavara, poti sa le prezinti si niste oferte la truse de taiat crengi sa-i intrebi care ar fi mai potrivite pentru aceasta operatie 😁 poate..

E si asta o soluție. Totuși ma gândeam sa rezolvam amiabil. Legal pot cere sa le relocheze de pe proprietatea mea.

Ma gândesc sa ma urc pe scara sa le prind pe toate cu coliere multe sa aiba treaba cand pica unul din cabluri

Viper
Junior entuziast

Era mai mult o gluma dar nu cred ca as suporta sa am asa ceva in curte, cred ca se puteau gasi solutii mai elegante, asa poti sa le folosesti pe post de uscator de rufe.

Agat papucii vechi de cabluri ca altădată :))

Si eu ma gandeam ca ai pe ce sa-ti usuci hainele... :)))))

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Costel9

E rău ce se vede in imagine, iar acele cabluri nu ar trebui sa treacă prin curtea ta, mai puțin cablu care iți aparține.
Nu înțeleg cum ai lăsat sa se întâmple asta?
Daca nu vin sa le mute, le poți tăia si scoate din afara proprietății tale. 

Au fost montate in timpul programului de munca. In toamna s-au mutat vecinii si le-au pus pe toate. Din noiembrie am facut prima sesizare la Digi

Imi pare rau, asa ceva nu se face(ma refer la tehnicieni care au tras acele cabluri). Poti sa le tai oricand daca nu vin sa le mute. 

FLo1
#StarMember

Nu știu ce ”Dorel” și-a făcut de cap acolo, însă cabluri de orice fel la o înălțime de sub 2-3 metri nu au ce căuta fără să fie pozate aparent. Altfel trebuie asigurată o înălțime pentru supratraversare și a nu bloca accesul și alte activități în zona respectivă. Indiferent de proprietar, fiecare să-și asigure rețeaua la o înălțime față de sol care să nu împiedice alte activități. Sau să se găsească posibilitate de montare aparent pe peretele casei.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

MihaiC99
Campion

Salutare @Costel9!

Nu tăia cablurile sub nicio formă. Acest lucru îți poate crea mai multe probleme decât beneficii.

Trebuie sa faci sesizare scrisă catre ambii furnizori pentru a lua măsurile necesare rezolvării problemei.