anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Când se lansează serviciul de internet fix 10Gb?

simonastefan01
Începător

Salutare! 
Ce vești avem cu privire la serviciile de net 10Gb? Când se lansează? Multumesc! 

Sursa informațiilor: https://newsroom.orange.ro/comunicate/orange-europe-innovation-prezinta-in-cadrul-opentech-2024-live...

22 Răspunsuri 22

twisted
Junior entuziast

Pt persoane juridice stiu, ma intereseaza mai mult pt persoane fizice. Mi s-ar parea o greseala testarea in zone limitrofe avand in vedere ca cel putin teoretic infrastructura mai solida nu ar fi acolo …

MihaiC99
Campion certificat

Nu cred ca momentan este o prioritate. Nu sunt foarte multi clienti care doresc neaparat aceste viteze. Poate in București sa ofere aceste servicii in viitorul apropiat.

twisted
Junior entuziast

Asta cu cererea cred ca tine mult de oferta si de usurinta de implementare, daca vin cu oferta ok eu cred ca vor avea clienti chiar daca realist probabil 1% din clientii serviciului il vor folosi si vor avea si retea in casa sa profite de banda aia …

MihaiC99
Campion certificat

Să sperăm că vor face acest lucru. Însă, după cum se vede, nici ceilalți furnizori nu se înghesuie să creeze concurență.

Sunt sigur ca exista multi oameni care cauta viteze mari. Eu unul ma bag, problema e ca a fost anuntata viteza asta si nu a mai implementat nimeni. De acord, costurile sunt mai mari, dar ar fi macar ceva sa inceapa cu niste teste.

twisted
Junior entuziast

Sunt 100% de acord cu tine, sigur sunt oameni care cauta si care ar trece la abonamentul de 10G imediat. E normal sa fie mai mari costurile pentru ca echipamentele de capete desi s-au mai ieftinit in ultimii ani inca raman totusi scumpe versus alea normale.. macar la RDS au inceput mai timid dar au inceput chiar daca e foarte redusa acoperirea dar la noi nimic nu s-a mai auzit dupa anuntul initial ... 

Am incercat sa ma uit la RDS dar mi-au spus ca nu au la mine in zona. Ai idee pe unde au pus infrastructura asta? Sunt tare curios cum merge.

si intrebarea 2: stii cumva daca poti face contract pentru firme cu viteze mai mari?

twisted
Junior entuziast

Din cate stiu nu sunt foarte multe zone, stiu de sectorul 1 prin Dorobanti (zona de blocuri) si adiacent, stiu de Dristor (am cunostinta care sta acolo si s-a abonat, inca nu are infrastructura in casa sa beneficieze full dar din ce am inteles din teste a ajuns pe la 7-8g) si am mai citit ca ar fi prin sectorul 4. Si cam atat stiu, desi cica ar fi in mai multe zone, dar e doar asa din auzite.

Da normal ca poti face contract pentru firme, iti trebuie firma pentru asta... dar din cate stiu abonamentele business sunt mai scumpe chiar si cele cu aceiasi paritate pentru persoane fizice ...