anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Piñatas nealocate la plata factura online

UO
Junior

Am achitat factura online si nu am primit dele 5 piñatas conform regulamentului. 

1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat

Salut!

Asa este.. aplicația da erori si după plata facturii iti arata în continuare ca poți obține pinate daca achiti factura.. deci nu ia în calcul plata facuta.. 

LE: pare sa se fi rezolvat, tocmai am primit cele 5 pinate..

Vizualizare soluţie în postul original

12 Răspunsuri 12

MihaiC99
Campion

Salut,

Ai achitat factura din aplicația mobila my Orange?

Daca ai făcut plata din aplicație vei primi un mail de confirmare a platii ce arată că plata a fost făcută din aplicație.

2274.jpg

Deschide o sesizare prin chat din aplicația my orange și atașează screenshot-ul cu mailul de confirmare și o poza din istoric actiuni bonificate secțiunea Pinata.

2276.jpg

Multumesc pentru raspuns! Da, am achitat din My Orange.

Atunci fa o sesizare către serviciul clienti și trimite screenshot-urile prezentate în postarea anterioara.

Am făcut deja sesizarea (cu screenshots atasate). Am primit si un răspuns de la moderator, care confirma această situație nu doar in cazul meu si faptul că se lucrează la remedierea ei. Mulțumesc!

Important este că ai făcut sesizarea. Faptul că se lucrează la problemă nu înseamnă mare lucru deocamdată. Esențial este modul în care se va rezolva alocarea punctelor după remedierea situației și dacă cei afectați își vor primi punctele. Acesta este adevăratul scop al sesizării.

O zi frumoasa!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Este valabil doar dacă ai plătit din aplicația mobilă My Orange, nu de pe varianta web.

Dacă ai făcut așa, le poți lăsa o sesizare tot aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, după care le scrii despre problema respectivă.

Baftă!

Multumesc pentru raspuns! Da, am achitat din aplicatia My Orange.

DanielaH
Moderator

Salut, @UO!

Într-adevăr, în acest moment nu se alocă Pinatele la plata facturii. Situația este cunoscută și colegii noștri deja lucrează pentru a remedia situația cât mai curând. Mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumesc pentru răspuns!

Jay
Campion certificat

Salut!

Asa este.. aplicația da erori si după plata facturii iti arata în continuare ca poți obține pinate daca achiti factura.. deci nu ia în calcul plata facuta.. 

LE: pare sa se fi rezolvat, tocmai am primit cele 5 pinate..

Mulțumesc pentru update! Da, s-au alocat automat pinatele pentru plata facturii. 

DanielaH
Moderator

Salut!

Confirmăm și noi că situația a fost remediată și au fost alocate Pinatele pentru tranzacțiile de plată efectuate în intervalul afectat. Mulțumim pentru înțelegere.