anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu am primit notificare SMS + e-mail pentru emiterea facturii

tomaciprian
Cunoscător
Am activate setarile de notificare in privinta emiterii facturii prin SMS + E-mail,dar luna aceasta nu am primit nimic, nici prin SMS si nici prin e-mail. In schimb, am primit in aceasta dimineata notificare din MyOrange (este prima data cand primesc notificare cu emiterea facturii in MyOrange).
I s-a mai intamplat cuiva asa? In special celor care au ca emiterea facturii pe 2 ale lunii respectiv 16 scadenta. (si probabil din cauza ca am primit asa de greu notificare, nu mai am scadenta pe 16 ci pe 17. O fi din cauza ca 1 si 2 au fost libere?)
12 Răspunsuri 12

Razvan
#StarMember
Eu am primit notificare de emitere a facturii pe 30 decembrie, deși ea s-a emis pe 27 decembrie. Este normal ca să ți se adauge o zi în plus la scadență, deoarece emiterea ei s-a realizat o zi mai târziu.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Fost Membru
Neaplicabil
Cu siguranță au existat întârzieri din cauza zilelor libere. Mi se pare ok să primești notificări prin MyOrange, e mult mai simplu.

tomaciprian
Cunoscător
La mine e prima dată când primesc o notificare push in notification center. În rest, am primit pana acum doar SMS + E-mail.

teacher_
#StarMember
Trebuie avut în considerare și că 2020 e an bisect...! Dar și faptul că 1 și 2 au fost zile libere poate conta la întârzierea cu o zi a notificărilor.

Razvan
#StarMember
În My Orange primesc notificare de emitere a facturii, de când a fost relansat Contul meu Orange.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

teacher_
#StarMember
Într-adevăr, in my Orange se vad cel mai bine atât suma de plata, cat timp e rămas până la scadență și se pot descărca relativ ușor facturile..

Jay
Campion certificat
Factura mea se emite pe 7 si, de obicei, primesc sms si mail, dar, n-am prea fost atenta la cat timp de la emitere.. Am verificat mail-ul, sms-urile nu le păstrez, am primit factura pe mail, în data de 8.. vedem cum voi fi notificata peste câteva zile 🙂

Ascary
Campion certificat
Eu cam la doua-trei zile dupa ce platesc factura primesc si notificarea ca am am de platit factura pe luna respectiva :))

Vio73
#StarMember
Eu primesc întotdeauna notificări la timp.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

tomaciprian
Cunoscător
UPDATE: pe la ora 12 am primit mail-ul cu factura.

teacher_
#StarMember
Au avut și cei de la tehnic o zi libera 🙂 probabil din aceasta cauză s-a adăugat o zi in plus până la scadență.

Vio73
#StarMember
E, au fost și sărbătorile acestea. Totul e bine când se termină cu bine!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.