la 23-06-2026 04:09 PM - editat ultima oară la 23-06-2026 04:17 PM de DanielaH
Bună ziua. Poate mă ajutați cu o părere. În aprilie am comandat un telefon pe care-l urmam să plătesc prin 24 de rate. Între timp m-am răzgândit și nu am preluat telefonul de la curier. Acest fact figurează și în sistem. Totuși rata telefonului a apărut pe factură. Am vorbit cu operatorul, mi-a promis că se rezolvă și mi-a zis să nu plătesc suma respectivă. Recent am primit factura lunară, aici figurează că sunt datoare deja cu 2 rate. Am sunat iarăși la operatorul Orange, mi-a comunicat că e o problemă tehnică, se lucrează la ea, dar durează până se rezolvă. Mi-a sfătuit să plătesc ratele respective, care apar ca sume restante, că există pericolul de a-mi suspenda serviciile. Când se rezolvă problema, acele sume vor apărea minus pe factură. A mai pățit cineva așa ceva? Acum chiar nu știu ce să fac, să plătesc sau să nu plătesc pentru un serviciu care nu a fost furnizată. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
la 23-06-2026 05:14 PM
Salut, @Sebikinga! Bun venit în Comunitate!
Situația pe care ne-ai descris-o este una cunoscută și este în atenția echipei tehnice spre verificare și remediere.
O să întreb colegii dacă este necesar să faci plata sau nu și revin când primesc un răspuns.
Mulțumim pentru înțelegere.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor