anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata anulata

JoDucatista
Junior entuziast

Buna.

Ati primit cumva luna aceasta mail ca vi s-a anulat plata facturii?

E incredibil ca nu mai putem vorbi cu o persoana pe niciun canal.😡 

12 Răspunsuri 12

delfinas
#StarMember

Buna!

Eu nu am avut problema asta, dar iti inteleg supararea ca nu poti lua legatura cu un om ca un om.

Ti se spune in mail care ar fi motivul anularii platii? Banii ti s-au retras din cont?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Sunt retrasi, factura era platita. 

Si acum am mail de la orange ca imi vor returna banii platiti. Si factura apare iar neplatita in app. 

Poti pune o captura de ecran cu mailul?

Daca banii sunt retrasi de pe card si nu ti s-au returnat, e plata realizata. Eventual, le trimiti dovada platii. La https://www.orange.ro/contact/ poti afla cum.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Asta e mailul trimis azi. 

Asta e valoarea exacta a facturii tale? Pare ca si cum ai fi cerut returnarea unei sume...

Da, e fix factura mea, care acum pare neplatita 😅

Tinand cont ca nu am cerut nimic incerc sa aflu care e pb. 

MihaiC99
Campion certificat

Daca nu e graba cu data scadenta, poți aștepta și un răspuns pe chat. Ai putea achita și factura din nou.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți inițial plata chiar tu din aplicația my Orange.

De asemenea se poate plati și fără autentificare aici.

Sa anulat plata recurentă sau cum ai realizat plata?

De contactat, o poți face prin chatul din aplicatie sau chatul Whatsapp. Ceri transferul catre un operator, descrii problema și aștepți răspunsul lor.

Mai rapid este telefonic.

Am cerut transfer si draguta Gia mi-a spus ca ori vorbesc cu ea, ori inchide. Si a închis! 

MihaiC99
Campion certificat

Trebuie să-i spui că problema avută necesita atentia unui operator uman. De obicei, aceasta formulare funcționează.

FLo1
#StarMember

Dacă în contul MyOrange factura apare încă neplătită reia procesul de plată. Poți de asemenea să plătești factura într-un magazin fizic pentru mai mare siguranță/ verificare a contului. 

Numai bine. Te așteptăm cu vești bune. 

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Miha_Z
#StarMember

Buna, nu am primit un astfel de e-mail.

Daca vrei să vorbești cu un operator uman, pentru a solicita lămuriri, după ce suni la relații cu clienții și răspunde Djia, spui voce mobilă, apoi transfer operator ( de 2 ori, că întreabă de 2 ori cu ce te poate ajuta), apoi solicită ultimele 6 cifre din CNP. Ulterior îți face legătura cu un operator.