la 08-10-2025 05:01 PM
Salutare!
Doresc sa incep o conversatie prin a spune ca nu sunt client Orange. Si niciodata nu am avut servicii de la acest operator.
De cateva luni, insa, primesc lunar mesaje sms din partea Orange, in care mi se comunica faptul ca factura mea Orange a fost emisa. Initial am ignorat aceste mesaje, pana cand a fost contactat din partea unei echipe de colectie, in vederea stabilirii unui mod de a achita aceasta facturile neplatite. Am mentionat ca acele facturi nu imi apartin si nu am solicitat sa primesc informatii despre facturile unui abonat Orange, intrucat eu sunt client pe o alta retea de telefonie.
Ca si follow-up, am sunat la serviciul de relatii clienti, in care am mentionat codul de abonat Orange (imi apare in mesajul legat de facturi) si am rugat ca sa nu mai primesc aceste mesaje, intrucat nu am nici o legatura cu aceste facturi. Operatoarea, mi-a spus ca nu poate accesa contul respectiv, intrucat nu sunt titularul contului, iar in momentul in care am solicitat sa ma ajute sa inregistrez o reclamatie, mi-a spus, din nou, ca nu este posibil fiindca nu sunt client. Toate acestea pe un ton deloc prietenos, intrucat am fost nevoit sa o opresc din conversatie, deoarece incepuse sa tipe la mine, atunci cand eu am incercat sa ii spun ca trebuie sa existe o metoda sa putem face ceva, fiind deja in legatura cu un operator.
As dori sa stiu daca ma poate ajuta un moderator Orange, ca sa nu mai primesc aceste mesaje nesolicitate din partea Orange si, sa pot inregistra o sesizare cu privire la agenta care mi-a preluat apelul si care nu a dorit sub nici o forma sa ma ajute si care, presupun, nici nu a apreciat sfatul meu legat de un training de soft skills.
Multumesc,
Paul
la 08-10-2025 06:03 PM
@topodestru, bun venit în Comunitatea Orange!
Numărul tău de telefon este sau a fost cumva trecut ca număr de contact pentru vreun utilizator/ cont Orange?
Ai putea atașa o captură de ecran cu ultimul SMS primit?
la 08-10-2025 06:19 PM
Buna Daniela, multumesc pentru raspusul prompt.
Nu am oferit numarul meu de telefon ca si nr de contact pentru cineva, altfel nu as fi ezitat sa iau legatura cu acea persoana.
Iti pot oferi o captura cu ultimul mesaj primit in cursul zilei de astazi, de asemenea si cu primul mesaj primit, de cand a inceput toata aceasta poveste.
Multumesc!
la 08-10-2025 06:22 PM
Mulțumesc pentru detalii. Ai putea să-mi trimiți în mesaj privat și numărul pe care ai primit SMS-ul și codul de abonat la care se face referire?
Voi ruga mâine colegii să verifice situația.
la 08-10-2025 06:30 PM
Am trimis in privat detaliile.
la 09-10-2025 02:07 PM
Salut din nou!
Colegii mei au verificat și corectat numărul de telefon de contact care apărea pe contul respectiv. Nu vei mai primi de acum încolo astfel de SMS-uri.
Mulțumim și te mai așteptăm în Comunitate.
la 09-10-2025 02:40 PM
Buna Daniela,
Multumesc pentru rezolvarea situatiei legate de aceste mesaje nesolicitate.
Cu privire la interactiunea si experienta foarte proasta pe care am avut-o cu operatoarea care mi-a preluat apelul, atunci cand am sunat la relatii clienti, ma poti ajuta in vederea inregistrarii unei reclamatii? Mentionez ca am avut aceasta interactiune in data de 02/09.
Multumesc,
Paul
la 09-10-2025 03:01 PM
Mă bucur că am reușit să rezolvăm problema cu mesajele și mi-ar plăcea să ne concentrăm pe acest lucru pozitiv.
În ceea ce priveste sesizarea experienței pe care ai avut-o, poți face acest lucru apelând la colegii noștri de la Serviciul Clienți (0374300300).
Te mai așteptăm în Comunitate.
la 09-10-2025 03:09 PM
Este interesanta aceasta abordare de serviciu relatii clienti selectiv. Imi intareste si mai bine ideea ca am ales bine serviciile unui alt operator.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor