la 08-11-2022 11:21 PM - editat ultima oară la 09-11-2022 08:47 AM de DanielaH
Buna seara
Orange mi a cesionat creanta catre creditexpress, niste recuperatori, pentru neplata a doua facturi ca erau prea mari. Vreau sa reziliez contractul cu Orange.
la 09-11-2022 07:23 AM
Din moment ce datoria ta catre Orange a fost cedata catre recuperatori, aproape sigur contractul a fost reziliat de drept. Vezi in contract, in sectiunea reziliere/incetare contract, ce stipuleaza. Din cate stiu, la 15 zile (dupa scadenta) se intrerup serviciile, apoi, daca in termen de 30 de zile nu se achita datoria, contractul se reziliaza. Practic, daca nu platesti doua facturi, contractul se inchide prin neplata.
la 09-11-2022 05:39 AM
Salutare!
Pentru reziliere poți trimite o cerere din secțiunea Contact a paginii orange.ro:
https://comunitate.orange.ro/
Și de acolo, unde scrie Trimite-ne un mesaj, selectezi Orange România sau Orange Romania Communications, în funcție de serviciile pe care le ai.
Este cel mai bine, pentru a avea un număr de înregistrare. Restul, cu datoriile și ce ai mai spus, nu știu. Te vor suna și veți discuta, cel mai probabil!
Baftă!
la 09-11-2022 07:23 AM
Din moment ce datoria ta catre Orange a fost cedata catre recuperatori, aproape sigur contractul a fost reziliat de drept. Vezi in contract, in sectiunea reziliere/incetare contract, ce stipuleaza. Din cate stiu, la 15 zile (dupa scadenta) se intrerup serviciile, apoi, daca in termen de 30 de zile nu se achita datoria, contractul se reziliaza. Practic, daca nu platesti doua facturi, contractul se inchide prin neplata.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor