anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot să fac o amânare de platā

Alex_45
Junior
Salutări, tot încerc de ieri să-mi amân plata abonamentului,dau la 100# parcurg pașii și când dau la amânare plată îmi zice că nu se poate. Nici pe aplicația my orange nu îmi arată. Ce e de făcut în cazul ăsta? Mulțumesc
4 Răspunsuri 4

teacher_
#StarMember
Salut! Poţi să obţii o amânare de la plată a facturii tale prin una dintre următoarele modalităţi: fie din contul tău My Orange, secțiunea Sumar - Plătește factura, fie accesează *100#, ramura 1 - Cronos, factura şi plăți, subramura 6 - Amânare plată sau apelează gratuit Serviciul Clienți, la numărul 300, ramura 2 - Cronos, facturi, plați și reîncărcare PrePay, apoi apasă tasta 4 dacă dorești amânarea facturii curente. Daca nu merge, trimite un mail la serviciul.clienti@orange.ro, și explică situația.

DanielaH
Moderator
Salut, Alex, și bine ai venit în Comunitate! Ne oferi, te rog, mai multe detalii? Ce se întâmplă când apelezi la *100#? Primești vreun mesaj de eroare? Ce nu îți arată în My Orange? Găsești și aici mai multe informații https://comunitate.orange.ro/questions/1981421-conditiile-obtine-amanare-platii
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Alex_45
Junior
Salut,Daniela. Când dau la *100# și urmez pașii primesc acest mesaj. Apelez și la 300 și la fel îmi spune. Iar în aplicația my orange, era la sumar o căsuță unde era și pt amânarea plății. Lucrul ce eu nu-l mai am. O să trimit și un email așa cum a spus teacher .

DanielaH
Moderator
@Alex, care mai este situația? Ai reușit să faci amânarea la plată? Ai mai avut erori în aplicații?
Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.