anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu pot descarca factura Orange de pe site - "Required String parameter 'ocn' is not present"

bubolex
Junior

De cateva luni nu pot descarca factura Orange de pe site, nici folosind optiunea "Descarca factura", nici folosind optiunea "descarca detalii factura".

bubolex_0-1766574473304.png

Primesc eroarea "Required String parameter 'ocn' is not present"

bubolex_1-1766574643670.png

A mai patit cineva chestia asta?

Acum cateva luni am mai scris aici pentru ca nu reuseam sa descarc factura detaliata. Ambele optiuni de descarcare imi dadeau factura simpla. Din pacate nici aceasta problema nu s-a rezolvat.

1 Soluţie acceptată‚

Radutuby
Cunoscător

Salut,  la mine merge fără probleme,

încearcă și din browser pe PC (nu din aplicație) șterge cache/cookies sau folosește incognito. Dacă nu merge, sună la Serviciul Clienți Orange și cere trimiterea facturii detaliate pe e-mail.

15809.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Radutuby
Cunoscător

Salut,  la mine merge fără probleme,

încearcă și din browser pe PC (nu din aplicație) șterge cache/cookies sau folosește incognito. Dacă nu merge, sună la Serviciul Clienți Orange și cere trimiterea facturii detaliate pe e-mail.

15809.jpg

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă folosești aplicația mobilă my Orange apare aceași eroare? Ești client OROC/ORO?  Testează și din aplicație. Problema cu factura detaliata sa rezolvat in cazul meu.

Dacă problema persistă contactează serviciul clienți Orange prin chat/telefonic și cere că problema sa fie analizată de departamentul tehnic.

bubolex
Junior

Salut. Nu folosesc aplicatia mobila Orange, intru in My Orange doar de pe site.

Multumesc pentru sugestii, am reusit sa descarc factura folosind alte browsere (Edge si Chrome). Initial foloseam Firefox.

Am sa incerc sa fac clear la cache and cookies pentru site-urile Orange in Firefox.

Dar in continuare primesc acelasi PDF (factura simpla) si cand aleg oricare din optiunile  "Descarca factura" si "Descarca detalii factura".

Un sfarsit de an linistit sa aveti!