la 23-05-2025 06:01 AM - editat ultima oară la 28-05-2025 10:11 AM de DanielaH
Buna ziua. Ca si anul trecut, regret ca am ales sa imi iau roaming cu Orange pentru Albania. Acum, din motivul ca m-am procopsit din senin cu inca un pachet de roaming 20 min/sms, cel valabil o zi, fara ca eu sa il fi cerut, si fara ca sa am vreo lipsa sau nevoie. Inca am Go Explore 1 ne-epuizat , adica mai am 17 minute/sms. In plus, mai m-am procopsit cu un cost suplimentar de roaming, desi mai am peste 8 GB de net si 17 min/sms...Am vrut sa fac o reclamatie, dar nu am cum - aplicatia my orange nu o pot descarca din Albania (cica acolo ar fi o sectiune similara) iar din aprilie nu se mai poate trimite pe site formular.
As aveam nevoie de un mail de contact. Multumesc.
23-05-2025 09:20 AM - editat 23-05-2025 09:27 AM
Buna,
Din păcate Go Explorer 1 nu include beneficii in Albania și de aceea sau activat opțiunile in roaming valabile 24 h.
Pentru Albania opțiunile disponibile în roaming le găsești in linkul de mai jos:
https://www.orange.ro/roaming/albania/
Daca vrei să-i contactezi o poți face și prin versiunea de chat browser.
la 23-05-2025 10:30 AM
Este foarte ciudat, eu am ales optiunea pentru Albania, acum 4 zile (pe 19.05) era Go Explore 1! Internetul se consuma bine mersi in optiunea aceasta am consumat 2 GB. Vad ca acum s-au schimbat denumirile, ce se intampla?
la 23-05-2025 10:38 AM
Posibil sa se fi făcut modificări si ai fost afectată de acest proces.
Încearcă să-i contactezi prin chat din browser.
la 23-05-2025 10:50 AM
Sigur ca da, dar eu vreau sa aflu mailul unde fac reclamatii, vreau sa plateasca cineva pentru mizeria asta. Sa imi dea si banii inapoi, deja sunt 3,68 Euro subtilizati plus ca eu ce fac? Ma grabesc,sunt pe drumuri, acum plec din Tirana spre Berat, am nevoie de net,ce fac,imi iau cartela de la albanezi?
la 23-05-2025 02:49 PM
De ieri, s-au schimbat conditiile pt roaming in anumite tari din afara SEE: https://comunitate.orange.ro/t5/noutati/din-22-mai-abona%C8%9Bii-orange-pot-c%C4%83l%C4%83tori-%C3%A...
la 23-05-2025 04:06 PM
@MadalinaPa, într-adevăr, așa cum spune și delfinas, au fost făcute recent niște modificări în ceea ce privește zone de roaming nonSEE și opțiunile pentru aceste țări.
Putem ruga și noi colegii să verifice situația ta. Ne poți oferi, te rog, numărul de telefon în mesaj privat? În mod normal ar fi trebuit să poți beneficia în continuare de opțiunea Go Explore 1.
la 24-05-2025 09:08 AM
La mail nu mi s-a raspuns si nici altfel nu mi s-a rezolvat situatia.Este a treia zi din vacanta in care sunt afectata. Nu stiu ce sa mai zic, sunt efectiv socata.
la 24-05-2025 09:13 PM
P-ai dat Danielei, in mesaj privat, detaliile pe care ti le-a cerut?
la 24-05-2025 10:40 PM
Da!
Tot nimic nu s-a intamplat in sensul sa anunte Orange cum face sa rezolve situatia, sa isi ceara scuze, din contra, mi-a mai aplicat inca o taxa abuziva, de inca 2 Euro. In total sunt 5,68 Euro furati de Orange de la un client care a ales o optiune de 20 de Euro. Furati zic pentru ca am resursele din Go Explore 2 ne epuizate.
la 24-05-2025 11:01 PM
Go Explore 1, mea culpa
la 24-05-2025 10:32 AM
Mai aveti vreo alta adresa de mail a Orange? In afara de cel de la serviciul.clienti@orange.ro
Multumesc
la 25-05-2025 08:12 AM
Nici acum nu am problema rezolvata. Se anunta inca o zi de vacanta stricata de Orange, nervi, etc. Practic Orange mi-a vandut un produs defect si nu doreste sa isi asume integral vina si sa plateasca pentru asta.
Desi problema a fost anuntata, mie tot imi vine cost suplimentar , cu toate ca am optiunea Go Explore 1, pe care de asta am luat-o, sa am resurse de net si minute/SMS.
la 25-05-2025 10:48 AM
Repet: nici pana la ora asta nu am rezolvare la reclamatie!
Vreau alta adrese de mail, de la resurse umane, IT, tehnic si customer service, diferita de serviciul.clienti@orange.ro (unde deja am dat 4 mailuri si degeaba). Aveti superiori,aveti departamente implicate, altele decat serviciul.clienti@orange.ro . Vreau sa reclam situatia, ce e va asa de greu de acceptat?
Acum sunt pe wi fi ul hotelului, o sa plec in alt oras, am nevoie de fucking resurse platite prin Go Explore 1 , in vigoare la momentul 19.05! Nu mai vreau sa stau cu datele mobile inchise si sa tot primesc mesaje cu taxe abuzive, sunt in vacanta!
la 25-05-2025 11:02 AM
Îmi pare foarte rău că nu s-a rezolvat încă 😞
Ai încercat să folosești chat-ul din aplicația My Orange? Uite aici toate metodele de contact pentru Serviciul Clienți.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor