Eu am cautat modul de calcul si am gasit asta:
"Punctele Thank You se alocă astfel:
- echivalentul în puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat la plata facturii la scadență, din contul My Orange sau din aplicația Orange Money
- 20 de puncte Thank You la reîncărcarea unei cartele PrePay de pe un abonament Orange, din contul My Orange de pe www.orange.ro sau din aplicație. Punctele se alocă pentru reîncărcările de minimum 6 €, în limita a maximum 60 puncte Thank You, lunar.
Punctele se alocă pentru plata facturii online cu cardul bancar, direct din My Orange sau Orange Money, pentru o valoare de minimum 5 lei.
Alocarea punctelor se face după plata facturii Orange, în termenul de scadență.
Punctele nu se alocă la plata facturii prin alte modalități: magazinele Orange și alte puncte sau terminale de plată (Qiwi și ZebraPay), virament bancar, debit direct, la bancomante, etc.
Punctele nu se alocă la plata serviciilor furnizate de către terți: numere de interes public la nivel local (de exemplu: 19 xy) sau numere cu tarif special, mai mare decât cel corespunzător apelurilor naționale (de exemplu: jocuri, concursuri, informații utile, asigurarea de telefon, opțiunea Deezer, licențe Microsoft, abonamente la publicații online și altele).
Punctele se alocă pentru facturile emise începând cu 28 octombrie 2020."
Cel mai important pasaj e:
"Când cumperi un telefon nou din magazinul online pe numărul tău de abonament cu prelungire de contract pe 24 de luni, valoarea punctelor Thank You este de 3 ori mai mare.
Exemplu: dacă ai un consum facturat în euro fără TVA de 100 €, considerând un procent de alocare de 20% la factură, înseamnă că primești 20 puncte Thank You, cu o valoare standard de 2 €. În magazinul online Orange valoarea acestor puncte este de 6 €."
https://www.orange.ro/orange-thank-you/
Deci?