anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificare abonament cu 1 euro plus modificare curs BNR la data facturarii cu curs banca ING

Anka1
Junior

Avand in vedere aceste modificari din partea companiei consider ca s-a facut un abuz chiar daca au scris pe a doua pag din factura.Modifici pretul abonamentului cu 1 euro si schimbi si cursul valutar al altei banci respectiv ING.

De ce clientii trebuie sa sufere pt aceste modificari?Abonatii acestei companii ce vina au pt cresterea constanta a costurilor de furnizare a serv mobile?

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
Fost #StarMember

Anka, imi pare rau daca a sunat rautacios ce am scris mai sus. Ideea comparatiei era doar de a pune un pic in context marirea asta (care, apropos, se manifesta la majoritatea daca nu chiar toti operatorii) fata de toate celelalte scumpiri pe care le vedem in jurul nostru. Adica, de ce ar face o exceptie fix serviciile de telefonie mobila? Iti dai seama ca nimanui nu-i convine. Cat despre solutii, nu sunt foarte multe.

Daca vorbim de un abonament de voce, poti sa-l treci pe prepay, saau, daca gasesti o oferta mai buna, sa-l portezi la alt operator. Oricum, in urma cererii de portare, e posibil sa fii contactata si sa ti se faca o oferta mai buna. Nu e o garantie, e doar o posibilitate.

Din pacate, serviciile fixe nu le poti trece pe prepay, si...in functie de reteaua operatorului la care vrei sa treci (in caz ca vrei sa renunti si sa pleci la alt operator), s-ar putea sa nici nu se poata face instalarea, pentru ca nu au infrastructura trasa in zona respectiva. O chestie de avut in vedere, dupa parerea mea.

Deci, ca sugestii:

1. incearca sa ai o conversatie cu unul dintre consultanti. Vezi daca ai posibilitatea sa pastrezi abonamentul fara marirea respectiva. Partea cu cursul valutar nu stiu daca ai cum s-o schimbi, dar macar sa fie doar cursul, nu si marirea de abonament.

2. daca ai si servicii fixe, si vrei sa pleci la alt operator, vezi intai daca au infrastructura si pot sa te preia. De asemenea, vezi daca oferta lor e mai buna sau macar la fel de buna cu cea pe care o ai acum.

3. daca vorbim de servicii mobile, poti sa treci pe prepay. Daca ai si servicii fixe si mobile, ai putea sa treci doar serviciile mobile pe prepay.

4. daca nu mai vrei deloc servicii mobile de la Orange, poti sa faci o cerere de portare la un alt operator. Dar vezi ce faci cu serviciile fixe, in caz ca ai asa ceva. Si de asemenea, inainte sa te portezi, vezi ce ofera ceilalti, si ia in vedere faptul ca si la ei cel mai probabil s-au facut sau se vor face mariri de abonament. La Vodafone, de exemplu, pot sa-ti confirm ca s-au facut aceleasi mariri ca si la Orange. La Digi nu stiu, dar nu m-ar mira. Deci, nu zic sa nu te portezi sau sa accepti situatia asa cum e. Zic doar ca problema este una generala, maririle se regasesc peste tot (si nu doar la serviciile fixe/mobile), si situatia in general e foarte nasoala. De asemenea, inainte sa pleci, ziceam doar sa verifici daca operatorul la care vrei sa pleci, are posibilitatea sa-ti ofere serviciile de care ai nevoie, acolo unde ai nevoie (vorbesc de serviciile fixe).

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

am vrut sa ma adresez cu prietene, si vazand nickname ul delfinas, mi s a parut interesant sa spun prietenas......pacat ca nu ai inteles. Insa tot nu vad unde am jignit, dar e ok. Fiecare cu parerea lui. In continuare sunt de parere ca sunteti un pic cam sensibila. Era ceva daca tot mai multi romani ar fi deranjati de lucrurile care conteaza cu adevarat. Poate nu am mai fi fost si noi asa saraci intre timp, dar de asta este ieftin internetul in Romania, pentru ca ei au inteles ca ne place sa ne dam cu parerea in online, iar in strada, unde se pot schimba lucrurile cu adevarat, nu mai iese nimeni. SANATATE SI LA MULTI ANI!

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Îmi pare foarte rău pentru nemulțumirile pe care le-ați descris și totodată vă mulțumim că împărtășiți cu noi în Comunitate aceste experiențe.

Vă rugăm totuși să nu vă abateți de la subiect pentru a nu fi nevoiți să închidem topicul.

Mulțumim pentru înțelegere.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).