anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Modificări în factura Orange

MihaelaA
Ex Community Manager

Salut tuturor! Începând cu următoarea factură o să vedeți câteva schimbări. Pe parcursul acestui an colegi din mai multe departamente au lucrat împreună pentru a organiza studii cu scopul îmbunătățirii afișării informației din facturi. Astfel, principalele modificări pe care le-am adus sunt:

• Sumarul facturii – ne-am dorit să exprime mai clar suma de plată din facturile emise anterior, suma totală provenită din factura curentă și împărțire pe servicii și rate;
  • Am detaliat partea de penalități;
  • Am menționat ultima zi de plată sub caseta cu sumele din factura curentă; 
  • Am făcut modificări de design pentru a fi mai ușor de urmărit și de înțeles.

În atașament puteți vedea un exemplu de factură pe noul format.

Iar dacă nu mai primiți factura în format fizic, o puteți descărca oricând din contul My Orange și aveți istoricul ultimelor 24 de luni.

24 Răspunsuri 24

MihaelaA
Ex Community Manager
@Miha Z mulțumim mult pentru feedback. Cunoaștem situația și lucrăm la identificarea unei soluții.

Miha_Z
#StarMember
@MihaelaC multumesc pentru raspuns. Sper sa se gaseasca o solutie care sa ajute si operatorul Orange in intelegerea cu usurinta a facturii, chiar daca se face plata partial. Astfel nici clientul nu va mai plati mai mult sau uneori mai putin decat ar trebui.

Razvan
#StarMember
Fiind plată parțială, nu era mai ușor sa se scadă din suma facturată, suma plătită inițial de tine?

Miha_Z
#StarMember
@Razvan si eu la fel as fi facut. Din totalul sumei ar fi trebuit sa scada suma platita anterior. Dar poate ca fiind o plata recenta, nu se vedea in sistem, platile fiind facute in locatii diferite.

Ascary
Campion certificat
Platile in My Orange apar uneori chiar si dupa cateva zile,alteori apar instant.

Vio73
#StarMember
Mie îmi apar cam la o zi.

Razvan
#StarMember
La mine se actualizează instant plata în My Orange. Punctele thank you le primesc în câteva zile.

Ascary
Campion certificat
Si la mine mai ales cand platesc prin Orange Money insa am avut si intarzieri de actualizare in My Orange.

Gianni
Cunoscător certificat
Cînd se fac plăți actualizarea se face imediat insă in sistem se actualizează după 24de ore dacă totul decurge normal.

Razvan
#StarMember
Oricum este în regulă, când plătesc în My Orange nu mai am nicio emoție, dacă suma va fi virată la timp în contul Orange.