anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Facturi in format electronic/ SMS

Vio73
#StarMember & October Problem Solver
Ar fi util ca facturile să fie numai în format electronic și prin sms? Cred că s-ar putea aplica la majoritatea abonaților.
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Și eu sunt pro factura electronica, am optat de când a debutat campania, ca să nu mai am grija ei. În plus prin my Orange am acces la ea oricând, la orice ora și minut din zi.

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Tonysask27
Junior
Da. Economie de hartie. Primesti repede factura,chiar in ziua emiterii!!

FLo1
#StarMember
Si eu ce sa ma fac cu o factura virtuala ca sa o inregistrez in contabilitate? Sau cum s-o platesc daca "mi-e frica" de plati online? Deci nu generalizati la "milenium" atat timp cat stramosii "decreteilor" sunt printre voi!

Neaplicabil
Absolut toate facturile le platesc online cu cardul .Gaz, electricitate, abonamente Tv, internet,.Am ales si la Orange acest mod modern de plata . Am salvat in calculator folder cu toate facturile si confirmarile de plata de la banca online . Primesti pe email sau sms, achiti cu cardul si viata e mai frumoasa !

Ascary
Campion certificat
Astfel salvezi și natura, Gingishan. Felicitări 🙂

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

[Încheiat] Salut tuturor! Mă bucur să văd că mulți dintre voi ați trecut la factura electronică. Pentru cei care nu ați făcut încă acest pas sau dacă aveți prieteni sau rude care au încă factura pe hârtie, avem o campanie cu premii! Aici aveți mai multe detalii!