anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura Internet si TV emisa fara optiunea de detalii, lipsa factura consolidata

Elena_V
Junior entuziast

Buna !

Va rog ajutor cum pot sa vizualizez factura detaliata/consolidata cu perioada exacta facturata (de la...pana la).

Am primit factura electronica fara partea de 'Factura consolidata' (unde sunt detaliate separat toate serviciile fixe TV+Internet cu sectiunea de diverse, reduceri etc.) .

Mentionez ca :

--> optiunea/anexa cu detalii nu este disponibila/vizibila nici in contul online si nici in My Orange app

--> s-a emis doar un document cu titlu 'Factura Internet si TV', unde nu este mentionat deloc perioada facturata si nici informatii despre fiecare linie de serviciu fix ;

--> singurul documentul disponibil online , are doar 2 pagini (o pagina cu suma de achitat+scadenta si o pagina cu modalitati de plata).

Multumesc 🙂

1 Soluţie acceptată‚

Elena_V
Junior entuziast

Daniela asa este, chiar acum am fost contactata telefonic. iti multumesc enorm pentru interventia ta 🙂

In urma conversatiei telefonice :

--> s-a trimis detaliile facturii pe mailul personal, deci acum se poate efectua plata facturii in mod conștient și informat

--> tichetul ramane deschis

--> am primit explicatia : este prima factura emisa dupa instalarea/upgrade-ul noilor servicii fixe, iar de la data instalarii, Decembrie 2025 pana acum, perioada e considerata sub termenul de ''luni moarte''....si asta ar fi clarificarea de ce optiunea ''Descarca detalii factura'' nu este disponibila sinu va fi vizibila in app si cont online

....deci cu fiecare situatie, invat lucruri noi :)) si sper sa ajute si pe altii ce am sharuit din experienta mea 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Mulțumesc încă o dată. Am trimis către colegi spre verificare. Revin imediat ce primesc un răspuns.

Trimiterea de mesaje private în Comunitate este funcțională, poți încerca eventual din alt browser.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

MihaiC99
Campion certificat

Eroarea apare atunci când trimiți mesaje private consecutiv, fără pauză. Așteaptă un interval de timp între mesaje.

8286.jpg

Elena_V
Junior entuziast

ultimul mesaj trimis in privat, pe platforma asta, a fost in 30.01.2026, iar inainte a fost in 07.11.2025

am incercat 2 browsere diferite si primesc aceeasi eroare.

MihaiC99
Campion certificat

Încearcă să te deconectezi și să te reconectezi, apoi încearcă să trimiți un mesaj. Așteaptă 10 minute de la apariția erorii. Poți testa trimițând și către un alt utilizator. Dacă nu funcționează, cere ajutorul doamnei DanielaH.

DanielaH
Moderator

Elena, colegii ne-au confirmat că te-au contactat. Sper că s-a rezolvat/ clarificat situația. Te așteptăm să revii cu vești bune. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Elena_V
Junior entuziast

Daniela asa este, chiar acum am fost contactata telefonic. iti multumesc enorm pentru interventia ta 🙂

In urma conversatiei telefonice :

--> s-a trimis detaliile facturii pe mailul personal, deci acum se poate efectua plata facturii in mod conștient și informat

--> tichetul ramane deschis

--> am primit explicatia : este prima factura emisa dupa instalarea/upgrade-ul noilor servicii fixe, iar de la data instalarii, Decembrie 2025 pana acum, perioada e considerata sub termenul de ''luni moarte''....si asta ar fi clarificarea de ce optiunea ''Descarca detalii factura'' nu este disponibila sinu va fi vizibila in app si cont online

....deci cu fiecare situatie, invat lucruri noi :)) si sper sa ajute si pe altii ce am sharuit din experienta mea 🙂

Mulțumim și noi mult pentru feedback! Te mai așteptăm în Comunitate, cu sau fără probleme/ nelămuriri.