anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Factura in contul MYORANGE la fiecare incarcare

Stelian22
Junior

De ce trebuie sa fac o gramada de diligente verbale, scrise, interogari etc. pentru a avea in contul meu MYORANGE factura cu valoarea platita la incarcarea unui nr.PrePay? 

1 Soluţie acceptată‚

Mulțumesc pentru răspuns.Da am primit în cont factura ,în data de 04.09.2026, emisă în 01.09.2026,pentru o plată făcută online din data de 31.08.2026.Timpul este o resursă foarte importantă și teoretic primirea acestei facturi trebuia să fie un lucru ''NORMAL'' sau ''FIRESC''.
Vom vedea luna următoare ce se întâmplă.

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Factura de reîncărcare prepay o poți găsi accesand contul my Orange.

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/invoice-cronos 

18036.jpg

My Orange - consum și facturi - filtre (selectezi reîncărcări).

Poate dura până ce factura este disponibila in my Orange.

DanielaH
Moderator

Stelian, ai găsit factura? Te-a ajutat răspunsul lui Mihai?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Nu si mai mult stiam aceasta solutie.Compania Orange nu o stie sau amana rezolvarea ei.

Stelian22
Junior

Tocmai aceasta este problema.Nu sunt afisate facturile achitate in link-ul atasat.Dupa fiecare plata si minim 4 zile , de la data platii,trebuie sa contactez serviciul clienti sa-mi puna factura in cont.Ultima plata facuta a fost in data de 31.08.2026.Pentru plata din data de 02.08.2026 am pierdut 1 ora+3 zile de asteptare ca sa pot avea factura in invoice-cronos

DanielaH
Moderator

Prin ce metodă faci reîncărcarea?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

MyOrange pc cu cardul.

Razvan
#StarMember

În mod normal ar trebui să se genereze automat că factura este încărcată, ulterior și în SPV.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

''NORMAL'' este o situatie de fapt foarte valoroasa!!!!!!!!!!

DanielaH
Moderator

@Stelian22, trimite-mi, te rog, numărul de telefon/ codul de abonat în mesaj privat. Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta.

0750xxxxxx este numarul de mobil.

Mulțumesc pentru detalii. Colegii mi-au confirmat că factura apare importata în My Orange, în contul online din care a fost facută reîncărcarea cu cardul bancar. Verifică, te rog, acolo.

Mulțumesc pentru răspuns.Da am primit în cont factura ,în data de 04.09.2026, emisă în 01.09.2026,pentru o plată făcută online din data de 31.08.2026.Timpul este o resursă foarte importantă și teoretic primirea acestei facturi trebuia să fie un lucru ''NORMAL'' sau ''FIRESC''.
Vom vedea luna următoare ce se întâmplă.

MihaiC99
Campion certificat

Factura a apărut în contul My Orange la 3 zile de la reîncărcarea. Se pare că atât durează până când devine disponibila in cont.

O  companie care se considera multinationala are proceduri standard,aplicabile pentru fiecare situatie mai ales ca aceasta factura  ar trebui sa se emita automat in termneul definit in TERMENII si CONDITII specificate de furnizorul de comunicatii.